Imigranti VIOLENTI au devastat cartiere din Grecia. Localnicii sunt terorizati: „Vrem sa traim ca inainte” – VIDEO

news

Insula turistica Lesbos din Grecia a ajuns un iad pentru locuitorii acesteia. Imigrantii se lupta cu politia sau intre ei, creand un adevarat razboi pe insula.

Duminica a fost a doua zi de confruntari violente intre imigranti si politie. Acestia cer sa fie lasati sa plece cat mai repede spre Germania. Locuitorii sunt pur si simplu terorizati. Inregistrarile video difuzate de televiziuni arata un barbat in varsta care le cere imigrantilor sa iasa din curtea casei sale.

„Aceasta este o proprietate privata, plecati. Respectati Grecia”, spune acesta.

O femeie plange si cere autoritatilor sa faca ceva pentru a readuce linistea pe insula. „Noi suntem victimele, nu ei. Vrem sa traim cum traiam inainte. Vreau sa ma duc la munca, nu pot. Copiii mei vor sa mearga la scoala, nu pot. Nu noi suntem in razboi, ei sunt. Trebuie sa ii ia de aici”, spune femeia.

Imigrantii, cei mai multi din Siria, Irak si Afganistan, sunt frustrati de faptul ca autoritatile de pe pitoreasca insula de la Egeea nu-i inregistreaza suficient de rapid pentru ca sa poata pleca spre continent, iar de acolo, prin Balcani, catre Europa de Vest.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: