IMIGRANTII au socat la granita cu Austria: „Au tras o femeie de par din masina, ne-au SCUIPAT”

news

Un foarte cunoscut blogger polonez, Kamil Bulonis, a creat valva in tara sa dupa ce a povestit pe Facebook ce a vazut la granita dintre Austria si Italia. El a relatat cum o multime de imigranti musulmani a atacat turistii, a furat bagaje si a incercat sa rastoarne un autocar.

Kamil Bulonis s-a aflat zilele trecute intr-un autobuz la granita dintre Austria si Italia, unde si un grup de imigranti incerca sa traverseze, mergand spre Germania. Ce a vazut acolo este socant.

„Cu toata solidaritatea pentru persoanele aflate in dificultate trebuie sa spun ca ce am vazut starneste groaza. Pasagerii din autobuz au fost atacati, refugiatii au aruncat in ei cu sticle, au scuipat autobuzul, au lovit violent in geamuri si au incercat sa il rastoarne. Strigau ‘Vrem Germania’. Au aruncat cu fecale in autobuz, au incercat sa deschida usa.

O soferita in varsta, italianca, a fost scoasa cu forta pe geam din masina, tragand-o de par, si au incercat sa-i fure masina. Refugiatii au atacat apoi un autobuz cu turisti francezi, au desfacut compartimentul pentru bagaje si au furat tot ce le-a picat in maini. Politiei austrice i-a luat cateva ore sa impinga inapoi in Italia multimea de imigranti. Nu am vazut femei printre ei, erau multi tineri.

Chiar am citit ieri stirile despre ei pe site-uri si simteam compasiune, eram ingrijorat de soarta lor, acum insa mi-e frica. Niciodata in viata mea nu am vazut asa scene si simt ca este doar inceputul”, a scris Bulonis, vineri, pe pagina sa de Facebook.

„Cum este posibil ca acesti oameni, care au dat dovada de o asa salbaticie, sa fie asimilati de Germania? Pentru un moment am simtit ca sunt in mijlocul unui razboi. Imi pare rau pentru ei, dar daca ajung in Polonia nu cred ca se vor bucura de vreo simpatie. Au aruncat in noi cu rahat, ne-au scuipat. Ce rost au avut toate astea?”, a mai scris bloggerul.

Postarea lui Bulonis are peste 20.000 de share-uri, fiind preluata si de publicatia Niazelezna.

Polonia a respins recent cotele de imigranti pe care Bruxelles doreste sa le impuna tarilor membre UE. Angela Merkel a declarat ieri ca se astepata ca in Germania sa soseasca, pana la sfarsitul anului, in jur de 800.000 de imigranti.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,


loading...

Comentarii: