Imigrantii sunt NEMULTUMITI de Germania: „Sunt SOCATA, ma asteptam la mai bine”

news

Valurile de imigranti care au ajuns in Germania si Austria au fost cazati in tabere de mii de persoane. Desi sunt intampinati cu aplauze si zambete de localnici, imigrantii se declara nemultumiti de conditiile in care trebuie sa locuiasca.

La Munchen, imediat ce un grup de imigranti soseste, este condus de politisti in parcarea garii pentru inregistrare. Cu eficienta nemteasca, refugiatii sunt luati in evidenta si chiar supusi unui control medical rapid. O armata de voluntari se ocupa de cei care asteapta si le imparte apa si mancare. Dupa ce si-au primit hartiile, oamenii sunt urcati in autobuze si transportati rapid spre locuri de cazare temporare.

La Viena, in toate garile mari, voluntarii au infiintat ieri centre unde le distribuie imigrantilor mancare, haine, produse de igiena si jucarii. Dar nu e intotdeauna asa. Cea mai mare tabara de refugiati din Austria se afla langa Viena si adaposteste aproximativ 6.000 de oameni.

Insa imigrantii sunt foarte nemultumiti. „Sigur ca ma asteptam la mai bine. Sunt socata”, a declarat o femeie, citata de Stirile PRO TV.

„Nimeni nu-i condamna pentru situatia in care sunt, dar ar trebui sa se poarte ca oamenii. Zece camioane cu gunoi au scos de acolo!”, s-a plans un localnic.

Intre timp, tarile aflate pe traseul imigrantilor continua sa raporteze cifre ametitoare. Doar in portul Pireu au ajuns ieri 4.500 de imigranti, iar 3.000 au fost salvati – tot ieri – din largul coastelor Libiene. La randul sau, Ungaria a interceptat marti aproape 3.000 de persoane care traversau granita, si alte 7.800 tocmai traverseaza Serbia.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: