Imparateasa Sosoaca. Senatoarea si curtea ei, promovati de Anca Alexandrescu in ziua de Paste. Delir conspirationist: „Romania va fi impartita in cinci parti”

politica

Senatoarea pro-moscovita Diana Sosoaca a avut parte de o emisiune omagiu la Realitatea Plus chiar in ziua de Paste. Emisiunea a fost realizata de Anca Alexandrescu, o apropiata a lui Liviu Dragnea.

„O felicit pe doamna Anca Alexandrescu, o consider o prietena de lupta, va felicit pentru lupta pe care o purtati”, a spus Sosoaca in debutul interviului. Anca Alexandrescu a fost foarte incantata de aceasta caracterizare.

Emisiunea a fost filmata la casa de avocatura a lui Sosoaca, intr-un decor de lux, cu mobila stil Ludovic. Alaturi de Sosoaca, in emisiune, s-au aflat sotul si alti apropiati, cum ar fi actorul Florin Zamfirescu si Luis Lazarus.

„Eu va spun un lucru: nu fiti vasalii nimanui! Pai noi ar trebui sa fim Elvetia Europei. Aici ar trebui sa se refaca drumul matasii. Ar trebui sa fie lapte si miere, ar trebui ca poporul sa nu mai plateasca pic de impozite, traind numai din toate frumusetile si bogatiile Romaniei: deschidere la mare, munti, campii, grane, energie nu mai vorbim, resurse minerale, petrol gaze, si asa mai departe”, a spus Diana Sosoaca.

„In 1990, Romania era curata si bogata. Azi nu mai avem nimic. Au facut unii stema cea noua, nu mai e sonda, nu mai e padurea, nu mai e soarele… asa arata Romania. E jefuita”, a completat Florin Zamfirescu.

„Vreau sa va spun ca, de la inceputul razboiului, Polonia negociaza cu toate statele preluarea Ucrainei si refacerea imperiului polonez. Noi, ca romani, care avem teritorii acolo, nu zicem nimic. Am aflat de aceste tratate secrete.

Am aflat si despre un plan in care Romania ca fi impartita in cinci parti. Daca Polonia preia Ucraina, va prelua si teritoriile care ne-au apartinut si pe cele ale Ungariei, va forma cea de-a doua mare tara din UE, dar prima din punct de vedere militar,

Am aflat la ambasada Rusiei, cand am fost acolo, ca Polonia vrea sa-si refaca imperiul. (…) Fiecare putere va prelua o regiune din Romania, unde fiecare are un interes”, a sustinut Sosoaca.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: