Impinsi de interlopii PSD, jurnalistii de la Realitatea TV si-au infipt microfonul in mustata lui Dragnea – Video

news

Busculada iscata in fata ICCJ, in momentul in care Liviu Dragnea a ajuns in fata cladirii, a dus la situatii neobisnuite. Seful PSD s-a trezit cu microfonul reporterului de la Realitatea TV infipt in fata.

Zeci de jurnalisti au incercat sa ii puna intrebari liderului PSD, insa ei au fist impinsi cu brutalitate de catre mai multi sustinatori ai PSD. Astfel incat s-a ajuns in situatia in care microfonul postului Realitatrea TV s-a infipt in mustata lui Dragnea.


Foto: Alex Nicodim/Facebook

Video de la minutul 28.00, momentul in care interlopii PSD ii agreseaza pe jurnalisti:

Jandarmii au ridicat si condus la sectia de politie trei persoane prezente la sediul ICCJ, unde s-a prezentat Liviu Dragnea pentru a fi audiat in dosarul DGASPC Teleorman. De asemenea, au fost luate masuri de siguranta, deoarece sunt doua tabere, sustinatori ai lui Dragnea si protestatari.

„Trei persoane au fost conduse la sectia de politie in vederea identificarii si luarii masurilor legale pentru nerespectarea masurilor de ordine dispuse. Sediul Inaltei Curti de Casatie si Justitie face parte din categoria obiectivelor de importanta deosebita pentru activitatea statului, a carui paza este asigurata permanent cu jandarmi, conform Hotararii de Guvern nr. 1486 din 2005 privind asigurarea pazei si protectiei obiectivelor, bunurilor si valorilor cu efective de jandarmi”, informeaza Jandarmeria Bucuresti.

Mai mult despre:


Comentarii: