O importanta realizare a guvernului Ciolos, confiscata de Dragnea si pusa pe seama ministrului Daea. Video: „Chiar si Grindeanu rade de Daea”

news

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, l-a laudat pe Facebook pe ministrul Agriculturii, Petre Daea, pentru ca „peste 70% dintre agricultori si-au primit subventiile” mult mai devreme fata de anul trecut. Insa acest lucru a fost posibil pentru ca Guvernul Ciolos a realizat anul trecut „programul informatic complex de gestionare a fondurilor agricole”, spune fostul sef de cabinet al lui Ciolos, Alin Cristian Mituta.

„Apar primele semne privind diferenta dintre guvernarea PSD-ALDE si guvernarea tehnocrata. La ultima sedinta de Guvern, ministrul Agriculturii, Petre Daea, a anuntat ca, din cei 681.000 de #fermieri din Romania, 482.000 si-au primit deja subventiile pentru campania de #primavara. Deci peste 70% dintre agricultori si-au primit banii, iar restul ii vor primi cu siguranta pana la finalul lunii, asa cum am promis in timpul campaniei electorale.

Aici se vede cum te responsabilizeaza votul din partea cetatenilor. Anul trecut pe vremea asta, tehnocratii nici macar nu incepusera sa vorbeasca despre acest subiect, iar subventiile au ajuns la fermieri abia prin lunile iunie, iulie sau august”, a scris Dragnea pe Facebook.

Insa lucrurile stau cu totul altfel in realitate, explica fostul sef de cabinet al lui Dacian Ciolos, Alin Cristian Mituta.

„Chiar e pe bune, Dragnea se mandreste cu ministrul agriculturii, nenea Daea de care rade chiar si Grindeanu.  Dar dincolo de asta, realitatea este ca plata acelor fonduri nu ar fi fost posibila daca guvernul Ciolos nu ar fi realizat anul trecut programul informatic complex de gestionare a fondurilor agricole, program care trebuia sa fie finalizat inca din 2015 de guvernul Ponta si care a dus la intarzierile despre care vorbeste Dragnea. Dar e deja o traditie pentru PSD sa reproseze guvernului tehnocrat probleme pentru care tocmai ei sunt responsabili”, a scris Mituta pe Facebook.

El a postat si o inregistrare dintr-o sedinta de guvern in care Petre Daea starneste rasul membrilor guvernului cu un discurs incoerent sustinut intr-un limbaj de lemn.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: