Impostura fara margini a lui Liviu „Genunche” Pop: In loc se ceara desfiintarea, ministrul PSD s-a apucat de doctorat la Academia de Politie

opinii

Ministrul Educatiei, profesorul de matematica Liviu Marian Pop, este doctorand al Academiei de Politie „Alexandru Ioan Cuza” in domeniul Ordine publica si securitate nationala., scrie Press One.

Liviu Pop a primit si bursa de sprijin pentru cercetarea sa doctorala, printr-un proiect cu finantare POSDRU coordonat de Universitatea Nationala de Aparare „Carol I”.

Coordonatorul sau de doctorat este profesorul universitar doctor Tutu Pisleag.

Pisleag – dupa cum PressOne a relatat aici – a facut parte din comisia de concurs care l-a examinat pe premierul Mihai Tudose, in 2013, pentru postul de conferentiar la Academia Nationala de Informatii.

„Liviu „Genunche” Pop, in calitatea sa de ministru al Educatiei, ar trebui sa ceara desfiintarea domeniului doctoral Ordine Publica si Siguranta Nationala, care este unic in lume si care a produs, pana acum, enorma de multa impostura. Ei, bine, cum sa ceara domnul Pop asa ceva cand el se pregateste sa devina doctor in Ordine Publica si Siguranta Nationala la Academia de Politie?”, se intreaba, retoric, jurnalista Emilia Sercan pe pagina sa de Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: