Impuscaturi in masa in apropierea unui festival de muzica din statul Washington, soldate cu cel putin 2 morti

externe

Un schimb de focuri de arma  in apropierea unui festival de muzica din statul Washington, care a avut loc sambata seara, s-a soldat cu cel putin doi morti si alti trei raniti, a anuntat politia, relateaza NBC News.

Suspectul a tras la un moment dat „la intamplare in multime”, intr-o tabara din apropierea amfiteatrului Gorge Amphitheater, unde avea loc festivalul de muzica electronica dance Beyond Wonderland, a declarat Kyle Foreman, un ofiter de informatii publice din cadrul biroului serifului din comitatul Grant, intr-o conferinta de presa.

Ofiterii, a spus el, au raspuns la un apel la ora locala 20:23 (23:23 ET) „la un apel privind focuri de arma trase in multime”.

„Tragatorul s-a indepartat apoi de locul in care a avut loc incidentul”, a precizat el. El a adaugat ca, dupa ce fortele de ordine s-au deplasat in zona, „a continuat sa traga la intamplare in multime, iar suspectul a fost in cele din urma arestat”.

Foreman a spus ca doua persoane au fost ucise si trei au fost ranite, inclusiv suspectul.

„Nu stim care au fost motivele sau intentiile tragatorului si va trebui sa asteptam sa vedem daca vom putea afla aceste informatii mai tarziu”, a spus el.

Foreman nu a oferit detalii despre numele si varsta victimelor si a spus ca nu stie ce tip de arme au fost folosite.

Concertul din micul oras George, situat la aproximativ 149 de mile est de Seattle, se desfasura conform planului, a spus el.

Organizatorii festivalului Beyond Wonderland au postat un mesaj pe Twitter in care le cereau spectatorilor sa evite o anumita poarta de acces la camping, dar au spus ca nu exista niciun pericol.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: