„In 2016, eu eram fiul lui Soros, azi PSD incearca sa il asocieze pe Nicusor Dan cu interlopii”. Dacian Ciolos, alaturi de Nicusor Dan

politica

Copresedintele USR PLUS Dacian Ciolos sustine ca, dupa mandatul actualului primar general al Capitalei, Gabriela Firea, „Bucurestiul arata ca un Voluntari mai mare”.

„Nicio propaganda electorala, finantata cu milioane de euro, nu poate ascunde o realitate tulburatoare. In plina pandemie sanitara, cetatenii din capitala celui de-al saselea stat membru al Uniunii Europene se plang ca nu au cu ce sa se spele. Cand oamenii au nevoie de apa calda, doamna Firea distribuie circ. Iar acum tinta propagandei este Nicusor Dan pentru ca e omul care, alaturi de consilierii Aliantei USR PLUS, va scoate la lumina toata coruptia si incompetenta din Primaria condusa de doamna Firea. Dupa mandatul doamnei Firea, Bucurestiul arata ca un Voluntari mai mare, prin practicile de clan folosite si importate de la domnul Pandele”, a scris Ciolos, miercuri, pe pagina sa de Facebook.

El spune ca „PSD stie sa murdareasca, dar nu si sa curete”.

„Gabriela Firea continua sa foloseasca doar armele propagandei – singura ei expertiza, de altfel. In 2016, eu eram fiul lui Soros, asa cum azi acelasi PSD incearca sa il asocieze pe Nicusor Dan cu interlopii. PSD stie sa murdareasca, dar nu si sa curete, cat timp nici bucurestenilor nu e in stare sa le distribuie apa calda”, mai spune Ciolos.

Mai mult despre:

Comentarii: