„In cele 30 de zile cat va sta la Cotroceni, Tariceanu promite sa schimbe toti sefii de servicii, procurorii sefi”. Analistul preferat al lui Dragnea da de gol complotul

politica

Liviu Dragnea si apropiatii sai au deja un plan prin care spera nu numai sa scape de Tudose, dar si sa ii schimbe pe toti sefii din institutiile care le-au creat probleme. Pentru asta, se vor folosi de refuzul lui Iohannis de a numi un nou premier de la PSD pentru a-l suspenda pe presedinte.

Scenariul este dezvaluit de DCNews, care este controlat de Bogdan Chirieac, ale carui legaturi stranse cu Dragnea sunt de notorietate.

„Daca se va reusi indepartarea lui Tudose de la Guvern, ramane problema numirii unui nou premier PSD, dupa ce presedintele Iohannis a spus ca nu mai da mandat acestui partid. In acest caz, se va vota nominalizarea in Parlament, pentru a dovedi ca exista sprijin iar presedintele refuza si se va trimite sesizare la CCR, pentru o suspendare in vederea demiterii prin referendum.

Decizia CCR este consultativa. Spre deosebire de celelalte conflicte cu presedintele, in cazul suspendarii lui Iohannis la Palatul Cotroceni va veni Calin Popescu Tariceanu. Daca PSD-ALDE castiga la referendum, scapa de principalul adversar, Klaus Iohannis. In cazul in care se va constata ca nu sunt sanse de a-l demite, se va recomanda anti-Iohannistilor sa stea acasa, iar scorul mic il va delegitima pe presedinte, spera noii ‘pucisti’ (cum le-a spus Basescu). Oricum, in cele 30 de zile cat va sta la Cotroceni, Tariceanu promite sa schimbe toti sefii de servicii, procurorii sefi, liderii altor structuri de forta, astfel incat sa demanteleze asa numitul stat paralel si sa apara dovezi ale abuzurilor comise in perioada 2005-2018”, scrie DC News.

Si consultantul Cozmin Gusa a avertizat deja ca se ia in calcul suspendarea lui IOhannis, avand in vedere ca presedintele nu este dispus sa numeasca un nou premier din partea PSD.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,


loading...

Comentarii: