In loc sa faca puscarie, Carmen Dan ii plateste polite lui Iohannis: „Se pare ca este fanul sintagmei ‘de indata’. Uita, insa, sa reactioneze”

politica

Fostul ministru de Interne Carmen Dan, vicepresedinte PSD, a declarat miercuri ca pachetul de legi privind autoritatea politistului „ar trebui sa intre in vigoare”, avand in vedere ca CCR a respins sesizarea liberalilor pe acest subiect.

„Venind spre Kiseleff (la sediul PSD – n.r.), am ascultat cat am putut declaratiile presedintelui Iohannis. Se pare ca este fanul sintagmei ‘de indata’. Uita, insa, sa reactioneze atunci cand ar trebui sa se comporte constitutional, dar eu, astazi, sa stiti ca am avut un motiv de bucurie.

Onorata Curte Constitutionala a constatat ca atacul de neconstitutionalitate al PNL pe initiativa legislativa a mea si a colegului meu Florin Iordache este neconstitutional si, deci, pachetul pe autoritatea politistului este o lege care ar trebui sa intre in vigoare. Astept si eu ca de indata presedintele Iohannis sa faca ceea ce este constitutional”, a precizat Carmen Dan, inainte de sedinta CExN al PSD, citata de Agerpres.

Intrebata daca are „un gust amar” pentru faptul ca nu mai face parte din Guvern, vicepresedintele social-democrat a replicat: „Nu, va asigur ca nu”.

Carmen Dan a sustinut ca vede drept „foarte complicata” situatia la zi din Ministerul Afacerilor Interne.

Mai mult despre: ,

Comentarii: