„In PSD este o infectie”. Victor Ponta ii spune lui Mihai Tudose ce are de facut pentru a „transa problema” cu Dragnea

politica

Trebuie sa ne gandim daca Guvernul este al tarii, sau este luat pe persoana fizica de catre Liviu Dragnea ori de un grup infractional, este de parere Victor Ponta. Din ianuarie 2017, PSD este in criza, pentru ca pentru Dragnea nu exista interesul tarii sau al Camerei Deputatilor, ci doar propriul interes, a adaugat fostul premier.

”Un prim-ministru are suportul unui partid. Cand un premier spune ca nu mai poate lucra cu un ministru, chiar nu mai poate lucra. Seful Guvernului guverneaza pentru toata Romania. Daca ministrul de Interne e al lui Dragnea si folseste Politia pentru Dragnea, nu mai vorbnim de un guvern democratic, ci pe persoana fizica al unui individ sau grup infractional”, a declarat Victor Ponta, la Realitatea TV.

Daca acest scandal nu se transeaza luni, in CEx PSD, este ca si cum ”ai pune un pansament peste o infectie care e deja acolo”, este de parere fostul prim-ministru. In opinia sa, singurul care poate sa ”transeze problema” este Mihai Tudose, care, spune Ponta, trebuie sa-i spuna liderului social-democrat ca nu poate face el echipa si nu poate lua decizii pentru interes personal.

”Eu ma astept ca, dupa CEx, Tudose sa aplice Constitutia tarii si legile care spun ca prim-ministrul propune presedintelui un ministru. Asta scrie in Constitutie. Nu scrie nimic de Tel Drum”, a mai precizat Ponta.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: