„In Romania se intampla lucruri absolut jenante”. Un roman in varsta de 71 de ani a venit special din Suedia pentru a participa la „Marele Protest” – Video

news

Un roman in varsta de 71 de ani a venit tocmai din Suedia pentru a participa la protestul din Bucuresti. El s-a aflat, mai inainte, sambata dupa-amiaza, in fata sediului central al PSD, cu un steag al Suediei in mana.

„In Romania se intampla lucruri absolut jenante. Imaginea Romaniei este terfelita de acesti politicieni, care fac o crima impotriva poporului roman”, a declarat barbatul reporterilor de la Antena 3, in timp ce un alt manifestant striga „Minciuna 3 e cu noi”.

Barbatul a mai spus ca duminica este ziua sotiei sale, insa a preferat sa vina sa protesteze. Vezi video de la minutul 12.30:

Sute de protestatari din Cluj, Sibiu sau Tg-Mures au ajuns deja in Capitala pentru a participa la protestul anuntat la ora 18.00, in Piata Universitatii.

„Am venit sa protestam impotriva modificarii legilor Justitiei. Sunt anumite lucruri care pot sa incurce DNA sa aresteze coruptii. Nu cred ca se va schimba ceva cu protestul, dar sper”, a declarat unul dintre tinerii ajunsi de la Sibiu in Gara de Nord, citat de Mediafax.

„Mi-as dori foarte mult ca tinerii din ziua de azi sa fie mult mai responsabili, mai informati, sa dam mai departe informatiile pe care le avem. Sa facem, poate, mai multa educatie in scoli. Pentru asta am venit, sper sa fim multi, sa fim uniti”, a afirmat o tanara venita in Capitala la protest.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: