„In sediul DNA exista un birou al CIA. Ei dau indicatii de mai multi ani”. Iata cum isi „informeaza” telespectatorii postul lui Voiculescu, afirmatii ale unui cunoscut „jurnalist”

news

Kovesi are sanse mari sa fie sefa Parchetului European.

Declaratii cu adevarat halucinante la Antena 3, joi seara. Razvan Savaliuc, unul dintre „jurnalistii” invitati zilnic, de mai multe ori, la acest post a sustinut ca in sediul DNA s-ar afla si un birou al CIA, agentia de informatii externe a Statelor Unite.

Totul a pornit de la o declaratie a lui Ioan Ghise, fost senator ALDE. El a spus ca a aflat ca sefa DNA este cetatean strain. „Am citit pe pagina de Facebook a unui jurnalist ca Laura Codruta KovesiĀ este cetatean strain. Cum este posibil asa ceva? Intreb si eu, este cetatean strain sefa DNA?”, a intrebat Ghise insinuant. Jurnalistul la care facea referire este Mirel Curea, redcator sef adjunct la EVZ, ziar patronat de penalul Dan Andronic.

Afirmatiile lui Ghise l-au intaratat pe Savaliuc, aflat in studio, care s-a lansat intr-un sir de acuzatii stupefiante: „In sediul DNA exista un birou al CIA. Ei dau indicatii de mai multi ani”.

Savaliuc, alaturi de Adina Anghelescu, este fondator al site-lui luju.ro (Lumea justitiei) de pe care sunt lansate, si apoi preluate de trusturile penalilor, atacuri virulente la adresa DNA si a magistratilor implicati in lupta impotriva coruptiei.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , , ,

Comentarii: