In sfarsit, Palada a fost DAT AFARA din Guvern. Reactie: „Pufosii isi iau tara inapoi”

politica

Premierul Dacian Ciolos a decis eliberarea din functia de consilier de stat a lui Theodor Mirel Palada. Hotararea a fost publicata deja in Monitorul Oficial.

Mirel Palada a refuzat sa isi dea demisia, urmand astfel exemplul idolului sau, Victor Ponta, ramanand un functie inca aproape o luna. Dar nici nu a mai trecut pe la serviciu, potrivit unor surse guvernamentale. In scchimb era foarte activ pe Facebook, unde dezvolta de zor teorii conspirationiste privind debarcarea lui Victor Ponta.

Dupa ce Dacian Ciolos l-a dat afara, s-a grabit sa publice un text critic la adresa noului premier.

„Citesc de asemenea din ce in ce mai multe opinii din diaspora care ne recomanda sa nu ne dorim sa avem un sistem de sanatate ca afara, caci vom suferi mai multi si vom muri mai degraba chiar decit in Romania. Romani din Franta ne povestesc despre ce patesc pe acolo. Romani din Anglia ne povestesc despre sistemul scirbos, dar evident liberalo-capitalist, din Anglia. Deci din nou aceeasi concluzie: ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se intimple.

Stiati ca aceasta recomandare face parte din bagajul de intelepciune milenara a chinezilor carora vroia Ponta sa le vinda tzara? Ce noroc pe capul nostru ca a plecat Ponta, ca acum pot pufosii sa si-o ia inapoi. Si au loc mai mult englezii si germanii si americanii si francezii sa faca afaceri cu chinezii. Ca aia n-au nici o jena sa-si vinda tzara la comunisti. Lor nu le reproseaza nimeni.

Hai, sa fiti iubiti. Incepeti sa va luati tara inapoi. Pas cu pas. Ce-o sa va mai placa.

PS: Stiati ca bugetul e fix si intocmai cel propus de Guvernul Ponta? Ala criticat cu isterii dezastruoase si cu indignari apocaliptice? Ca e cel mai foarte groaznic si nasol? Unde e oare Consiliul Fiscal sa faca spume la gura ca se maresc salariile si pensiile si ca va fi un dezastru atomic si ingrozitor? Unde sint jurnalistii obiectivi de la Hotnews si de la ZF si de la toate publicatiile cu premiul Nobel in economie, sa ne explice de ce o sa se duca tzara asta de ripa din cauza de buget iresponsabil? Doamne, de unde atita inconsecventa pe acesti oameni consecventi si principiali. Doamne…”, a scris Palada pe Facebook.

Impreuna cu Palada a trebuit sa isi elibereze biroul din Palatul Victoria si consilierul Theodor Melescanu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: