In sfarsit, PNL anunta ca va boicota Antena 3. Niciun liberal nu mai merge la Puscarie TV: „Este inadmisibil si nu vom tolera un asemenea comportament”

politica

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat vineri dimineata, ca va propune boicotarea postului Antena 3, in sensul in care liberalii nu vor mai fi prezenti la emisiunile acestui post. Decizia vine in urma „comportamentului grobian” de care a dat dovada Mihai Gadea, joi seara, care l-a dat afara din emisiune pe purtatorul de cuvant al PNL, Ionel Danca.

„Privitor la atitudinea grobiana, total lipsita de cei 7 ani de acasa, a realizatorului emisiunii de la Antena 3, Mihai Gadea, nu vom sta cu mainile in san si nu vom accepta aceasta jignire fata de un reprezentant al PNL si, de fapt, fata de toti membrii si simpatizantii PNL.

In cadrul reuniunii Biroului Executiv voi propune ca Partidul National Liberal sa boicoteze emisiunea lui Gadea pana cand Gadea isi va cere scuze public pentru atitudinea complet lipsita de politete, de fairplay, de bun-simt, ca sa nu spun atitudinea de dictator scos din minti de faptul ca un reprezentant al PNL a spus un adevar sau doua adevaruri sau 10 adevaruri care l-au deranjat.

De asemenea, vom sesiza Consiliul National al Audiovizualului pentru ca este inadmisibil si nu vom tolera un asemenea comportament care frizeaza lipsa de educatie si lipsa de acceptare a unei opinii diferite, care pana la urma fac parte din bagajul unui regim autoritar, au unui regim nedemocratic pe care nu putem sa-l acceptam.

Deci, Partidul National Liberal probabil dupa data de luni nu va mai trimite niciun reprezentat la emisiunea lui Gadea pentru ca nu putem accepta sa participam la un simulacru de dezbatere.

Hai sa fim cinstiti, deci acolo in emisiunile lui Gadea am trimis reprezentanti numai din respect fata de cetatenii romani nu din respect fata de ceea ce se intampla acolo. Acolo sunt 6 oameni care toti ataca reprezentantul PNL, care nu il lasa sa vorbeasca, care il pun in situatii dintre cele mai neplacute si care se comporta ca un pluton de executie si nu ca un for de dezbatere.

Si asa am acceptat sa ne ducem acolo din repect fata de cetatenii romani care se uita la Antena 3 ca sa vada si adevarul nostru, dar ceea ce s-a intamplat ieri a depasit orice limita si nu putem sa trecem peste asa ceva”, a declarat Ludovic Orban intr-o conferinta de presa la Drobeta Turnu Severin.

Purtatorul de cuvant al PNL, Ionel Danca, a fost dat afara joi seara din emisiunea lui Mihai Gadea, dupa ce a spus ca Antena 3 este o televiziune care manipuleaza si „distruge Romania”.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: