In sfarsit! Stelian Ion (USR) i-a spus in fata si in direct lui Mugur Ciuvica ca este bolnav psihic

news

Mugur Ciuvica si-a pierdut din nou controlul, vineri seara, intr-o emisiune a Antena 3 la care participa si Stelian Ion, deputat USR. 

Mugur Ciuvica a inceput sa atace incontrolabil USR, sustinand ca este „partid de securisti”. Cand Stelian Ion i-a adus aminte ca, inainte de 2004, il acuza pe Dan Voiculescu ca este „securist”, Mugur Ciuvica a inceput sa strige si mai tare.

Citeste si: Razvan Savaliuc si Ciuvica: „Dovada ca Dan Voiculescu a furat banii lui Ceausescu. Doua miliarde de dolari disparute de la ICE Dunarea”

El a zbierat la Stelian Ion ca este si „securist” si „prostut”: „Sunteti si sexo-marxisti, si securisti. Iar dvs sunteti si securist, si cam prostut asa…”.

„Violenta denota lipsa de inteligenta”, a replicat Stelian Ion.

Realizatorul Razvan Dumitrescu a intervenit fizic intre cei doi, incercand sa aplaneze conflictul. „Pentru ca il cun0asteti mai bine pe domnul Ciuvica va rog sa-l stapaniti pe dumnealui”, a spus deputatul USR.

Jurnalista Camelia Tabacu a comentat foarte plastic noul scandal iscat de oamenii lui Voiculescu in platoul Antena 3.

„E imposibil sa exprimi o idee coerenta pe justitie la Antena3. Atmosfera devine automat de spital de nebuni, cu Ciuvica zvarcolindu-se pana la limita apoplexiei, jignind, balind, delirand dezlantuit.

Si totusi bestia scuipacioasa s-a linistit incredibil, schelalind tot mai stins, ca o potaie care si-a luat, prin surprindere, un spit peste bot, cand, in loc sa bata in retrage, cum se intampla de obicei cu invitatii atacati de haitele anteniste, Stelian Ion i-a spus calm ca este bolnav psihic. Impecabil diagnosticul!

Adevarul ca dupa ce ti-ai facut mana in abjectia de Comisia Iordache, dejectiile lui Mucur Ciuvica nu au cum sa te mai atinga, sunt aere din ventilatoare, vorba fostei lor colege de hazna, celebra pesedista Carmen Avram”, a scris Tabacu pe Facebook.

Mai mult despre: ,

Comentarii: