In timp ce Rusia isi incordeaza muschii, MApN anunta ”ploaie de foc asupra unor tinte aflate in largul Marii Negre” (Foto)

news

Ministerul Apararii Nationale a prezentat duminica imagini si detalii despre exercitiul tactic cu trageri de lupta ”Bizonul Negru”, care a presupus o ”ploaie de foc asupra unor tinte aflate in largul Marii Negre”.
MApN precizeaza ca exercitiul a fost planificat in urma cu un an si ca la el au participat militari din cadrul Regimentului 52 Artilerie Mixta “General Alexandru Tell” Barlad.
„Exercitiul a inceput cu deplasarea tehnicii catre Poligonul Capu Midia si a continuat prin ocuparea pozitiei de tragere, pregatirea munitiei si executarea misiunilor de foc. Instalatiile ArPR au lansat proiectile reactive catre tinte dispuse in largul Marii Negre, iar la final militarii au raportat: misiune indeplinita.
Sublocotenentul George Popa, comandant sectia 1 tragere din bateria 1 aruncatoare de proiectile reactive din cadrul Regimentului 52 Artilerie Mixta a afirmat ca ‘lansatoarele s-au comportat exemplar, iar militarii din subordine au dat dovada de profesionalism'”, arata MApN pe Facebook.
Exercitiul a presupus verificarea, evaluarea nivelului de instruire, a deprinderilor motrice si disponibilitatea militarilor la un efort fizic si psihic indelungat si s-a desfasurat in cooperare cu structuri din cadrul Fortelor Trestre, cat si cu structuri din cadrul Fortelor Aeriene si Fortelor Navale.
Foto: Ministerul Apararii Nationale
Urmareste-ne si pe:

Comentarii: