In timpul congresului PNL, USRPLUS anunta ca nu face niciun pas inapoi: „Exclus sa ne intoarce in Guvernul Citu”

politica

USR PLUS reitereaza sambata ca a luat deja o decizie in unanimitate – nu poate guverna cu Florin Citu premier.

„Aceasta decizie nu se va schimba, indiferent cate minciuni incearca sa raspandeasca ‘echipa castigatoare’. Vrem reforme pe bune, nu participarea la guvernare de dragul puterii, acceptand orice fel de conditii”, precizeaza USR PLUS, pe pagina de Facebook, in ziua in care are loc Congresul PNL unde Citu candideaza pentru functia de presedinte.

Fostul ministru al Justitiei Stelian Ion a scris si el, pe pagina sa de socializare, ca „Florin Citu are o singura sansa sa ramana in fruntea guvernului: USL 2.0”.

„Echipa castigatoare nu se dezice! Cei care au aruncat toata tara in haos doar pentru a-i asigura lui Florin Citu functia de presedinte al PNL lanseaza zvonuri potrivit carora, dupa congresul lor, USR PLUS se va intoarce in Guvernul Citu. Exclus acest lucru! Ne-am fript o data cu acest jucator la pacanele pe destinele romanilor, a doua oara nu se va mai repeta. Florin Citu are o singura sansa sa ramana in fruntea guvernului: USL 2.0. Doar fratia cu Ciolacu il mai poate salva si mentine in functie”, afirma Stelian Ion.

Mai mult despre: ,

Comentarii: