In ziua in care trebuie sa voteze bugetul orasului, consilierii locali resiteni au fost chemati la DNA Timisoara

news

Consilierii locali din Resita au fost chemati, in zilele de 26 si 27 ianuarie sa dea declaratii la DNA Timisoara, in conditiile in care joi urma sa aiba loc sedinta in care sa fie adoptat bugetul Municipiului Resita pe anul 2023, informeaza resita.ro.

„Jumatate din consilierii locali vor fi la DNA la Timisoara, iar poimaine, cealalta jumatate. Au fost convocati la Timisoara pentru nu stiu ce sedinta de consiliu local de-acum doi ani. Nu cunosc amanunte, nu e treaba mea, eu am aflat de la ei, pentru ca oamenii s-au panicat. Oamenii se intreaba «De ce mergem noi la DNA?». Si vorbesc unii cu altii, «tu mergi la DNA?», «pai si eu merg». «Tu cand mergi, joi?». «Si eu tot joi, pai hai sa mergem cu aceeasi masina». E si putin stupid, c-ar fi fost frumos ca un procuror de la DNA sa se deplaseze la Resita, in loc sa mearga acolo 17 sau 20 de consilieri locali, sa se prezinte intr-un birou ca pe vremea Gestapoului. Nu-i o chestie rationala. Stupizenia e cu atat mai mare cu cat toata sandramaua asta se intampla pe baza unei reclamatii facute probabil de vreun om nebun”, a spus primarul Resitei, Ioan Popa.

In plus, primarul a tinut sa precizeze ca si el s-a trezit chemat nu demult la Timisoara pentru a da declaratii intr-o speta despre care n-avea nicio idee.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: