Inainte de puscarie, Piedone sfideaza familiile victimelor: „Sa se bucure de bani, condamnarea mea nu le va invia copiii”

politica

Mesaj revoltator al lui Cristian Popescu Piedone la scurt timp dupa ce s-a dat sentinta definitiva prin care a fost condamnat la 4 ani de inchisoare cu executare in Dosarul Colectiv.

”Daca familiile cred ca eu le-am omorat copiii asa sa-i ajute Dumnezeu. Sa se bucure, vor lua bani, dar nu e dreptate la adresa mea. Condamnarea mea nu le va invia copiii”, a declarat Piedone in fata casei sale.

„Daca as putea sa invii victimele, as face-o. Sunt altii ascunsi in spatele paravanelor. Ma duc cu demnitate, onoare si respect. Daca justitia a considerat asta, traim pe pamant, nu in ceruri. Mai devreme sau mai tarziu lucrurile secretizate vor iesi la iveala. Sunt vinovati si nu spun eu cine. Piedone azi, cu 4 ani condamnare, as fi lasat capul in jos. Nu, il tin si mai sus. Familia e cea care imi da putere. Sunt cei care m-au judecat inaintea fariseilor. Ei stiu ca nu sunt criminal.

A fost nevoie de un breaking news. Dar Romania nu se dezvolta asa. Nu vreau sa jignesc familiile. Copiii mei daca erau acolo… Daca acei parinti cred ca eu, Piedone, le-am omorat copiii, asa sa-i ajute Dumnezeu. Lucrurile nu se judeca aici, ci Acolo Sus. Ma voi intoarce. Daca 27 de ani Piedone a tacut, acum nu voi mai tace.

Voi transmite telepatic gandurile mele pe Facebook. Au fost si decizii in instanta telepatice”, a sustinut Piedone.

El le-a spus apoi jurnalistilor: „Sunteti copii tineri cu toti, plecati in alta tara. Mai bine sclav in alta tara decat in tara asta. Eu am crezut in dreptate, se pare ca dreptatea o gasesti in ceruri, nu pe pamant. Unde plec acum? La Penitenciarul Rahova”.

Mesajul postat anterior pe Facebook de Piedone:  „M-au luat… NEVINOVAT. Ca pe un caine m-au chinuit si m-au tavalit sase ani si jumatate! Zilnic mi-au picurat amar si boala in trup si in familie! M-au vanat pe unde m-au prins. Ca i-am deranjat, ca le-am stricat pusculitele… Ramaneti cu bine, oameni buni! Va multumesc tuturor celor care mi-ati ramas alaturi in toti anii acestia grei! Eu merg acum unde ma azvarle statul meu cel romanesc!”.

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a fost condamnat joi definitiv la 4 ani de inchisoare cu executare pentru abuz in serviciu. De asemenea a primit interdictie sa ocupe functii publice in urmatorii cinci ani.

Cea mai mare pedeapsa a fost data lui Alin Anastasescu, unul dintre patronii clubului Colectiv: 11 ani si 8 luni de inchisoare cu executare. Ceilalti doi patroni au fost condamnati la 8 ani (mincu Costin) si respectiv 6 ani si 4 luni (Paul Gancea).

„Condamna pe inculpatul Popescu Cristian Victor Piedone la pedeapsa de 4 ani inchisoare pentru comiterea infractiunii de abuz in serviciu (autorizatia SC C Club SRL). In baza art. 66 alin. (1) lit. a), b),g) ?i k) C. pen. interzice inculpatului ca pedeapsa complementara exercitarea drepturilor de a fi ales in autoritatile publice sau in orice alte functii publice, de a ocupa o functie care implica exercitiul autoritatii de stat si dreptul de a ocupa o functie de conducere in cadrul unei persoane juridice de drept public pe o perioada de 5 ani/ In baza art. 65 alin. 1 raportat la art. 66 alin. (1) lit. a), b), g) ?i k) C. pen. interzice inculpatului ca pedeapsa accesorie exercitarea drepturilor de a fi ales in autoritatile publice sau in orice alte functii publice, de a ocupa o functie care implica exercitiul autoritatii de stat si dreptul de a ocupa o functie de conducere in cadrul unei persoane juridice de drept public. In baza art.72 Cp deduce perioada retinerii si arestarii preventive de la 06.11.2015 la 11.11.2015”, se arata in sentinta.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: