Inalt oficial al Consiliului Europei: „Antena 3 este o mare hazna”. Gadea si invitatii sai s-au dedat la un nou „linsaj”

news

Valeriu Nicolae,  fost secretar de stat la Ministerul Muncii, in prezent reprezentant special al secretarului general al Consiliului Europei (CoE) pentru chestiuni legate de romi, este revoltat de modul in care Mihai Gadea si invitatii sai de la „Sinteza zilei” au prezentat ONG-urile din Romania. 

Mihai Gadea si invitatii au luat in serios declaratiile facute in Romania de Roger Stone, fost consilier al lui Donald Trump, privind implicarea lui George Soros in destabilizarea tarii. Ei s-au folosit de acuzatiile lui Stone pentru a ataca apou societatea civila din Romania.

„Sinteza unui linsaj. Gadea il prezinta pe Roger Stone ca si strategul de incredere al celor mai puternici presedinti americani. Ii construieste credibilitatea folosind pozele acestuia din tinerete si un inteviu al acestuia la Info Wars a lui Alex Jones. Apoi il citeaza pe acesta pentru a justifica o emisiune absolut oribila, un linsaj mediatic a lui Soros si ‘oamenilor lui’ (in principal Monica Macovei). Emisiune la care, ca de obicei nu exista nici macar un singur invitat care sa poata sa ii apare pe cei atacati. O emisiune cu Savaliuc omul care a spus tot la Antena 3 acum 2 zile ca ar trebui eliminati toti oamenii lui Soros din administratie asa cum ii elimina Erdogan pe cei suspectati ca ar fi suporterii lui Gulen.

Roger Stone este un tacanit violent, rasist si sexist interzis de doua dintre cele mai importante televiziuni americane CNN si MSNBC pentru rasism si sexism. E cel care a cerut executia lui Hilary Clinton dupa ce a facut-o public o ‘pi..a’. Gadea arata poze cu Stone si Bush si Stone si Reagan ‘uitand’ sa spuna ca tacanitul asta a lansat o multime de zvonuri nebunesti incluzand ca Bush a vrut sa il omoare pe Reagan. Ca arata de fiecare data cand poate ca are pe spate tatuat portretul lui Nixon-unul dintre cei mai faimosi sociopati. Pana si Trump l-a dat afara pentru ca era prea dus.

Gadea ‘uita’ sa spuna si ca Alex Jones e considerat pana si de fosta lui nevasta ca fiind violent si nebun. Glen Beck alt dus cu capul, om care a fost dat afara de la Fox News pentru declaratiile lui nebunesti este alt personaj care este prezentat ca fiind o sursa respectabila.

Dobre purtatorul de cuvant al PSD-ului sugereaza ca tehnocratii sunt un rezultat al lui Soros. Mai sunt invitati Ciuvica, doi fosti securisti, si un papagal de la PNL care e si el contra ONG-urilor care l-au criticat. Fostul sef al SIE implica ca ONG-urile sunt pericolul principal al democratiei. Ciuvica il ataca pe Ionut Sibian si zice ca FDSC-ul este un ONG al lui Soros. Gadea se foloseste de Soros intr-un exercitiu de manipulare pe cat de scarboasa pe atat de periculoasa care demonstreaza ca CNA-ul este degeaba si ca Antena 3 este o mare hazna”, a scris Valeriu Nicolae pe Facebook.

Screen Shot 2017-07-12 at 23.31.09

Valeriu Nicolae a primit in 2013, de la presedintele Parlamentului European Martin Schulz, Premiul European pentru Cetatenie.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , , ,

Comentarii: