Inca TREI raniti au murit duminica. Ea era Alexandra, lucra la Colectiv. Bilantul a ajuns la 44

news

Alti doi raniti in incendiul din clubul Colectiv au decedat, duminica dimineata, la Spitalul Floreasca din Capitala, numarul deceselor ajungand astfel la 44.

UPDATE O alta victima din Clubul Colectiv si-a pierdut viata la Spitalul de Arsi din Capitala, astfel ca numarul persoanelor decedate a ajuns la 44.

Surse medicale au declarat ca la Spitalul Floreasca au murit Alexandra Radulescu, care avea 26 de ani, si un cetatean turc.

Alexandra, Alexia Sandy, dupa cum o stiu prietenii de pe Facebook, lucra ca barman la clubul Colectiv din Bucuresti. Incendiul i-a ars un plaman complet iar al doilea in proportie de 65%. Zilele trecute, medicii i-au amputat patru degete necrozate de la mana dreapta.

alexia

„La toti cei patru decedati din Spitalul Floreasca le-a cedat plamanul. Este perioada complicatiilor majore respiratorii. Este exact cum apare in literatura de specialitate, este o evolutie exact ca la carte. Potrivit literaturii de specialitate, mortalitatea la acesti pacienti este intre 30 si 80 la suta, adica cel putin trei si maxim opt din zece pacienti arsi in stare critica decedeaza. Acum este riscul vital, din cauza complicatiilor majore. Oriunde pe aceasta planeta evolutia este aceeasi. Nu se poate face nimic mai mult”, a spus seful sectiei de chirurgie plastica si reparatorie a spitalului, Ioan Lascar, citat de Mediafax.

Potrivit acestuia, la Spitalul Floreasca mai sunt internati doi pacienti in stare critica, precum si alti pacienti in stare grava. Ioan Lascar a explicat ca gravitatea cazurilor este data in special de arsurile de cai aeriene si de substantele toxice inhalate in incendiul din Colectiv.

„La noi, au sosit 56 de raniti, in noaptea accidentului, am oprit 14, in starea cea mai grava, restul fiind distribuiti la celelalte spitale”, a mai aratat Lascar.

In cursul zilei de sambata, noua persoane ranite in incendiul din Colectiv au decedat, sapte la spitale din Bucuresti, iar doua, in Olanda.

Cei care au murit sambata sunt (click pe nume pentru a vedea cine au fost): Tullia Ciotola (20 de ani), Florin Popescu (28 de ani), Daniel Ciobanu (39 de ani), Ionut Popescu (32 de ani), Ionut Maior(27 de ani), Alexandru Chelba (33 de ani), Adrian Popa (29 de ani), Mavi Serian (25 de ani) si Elena Toader (30 de ani).

Cei decedati in zilele precedente sunt: Alexandru Rusitaru, Stefan Hamed, Catalina Ionita, Alexandru Simion, Anda Ioana Epure, Maria Vulcu, Valentina Florea, Carmen Irina Oprita, Gabriel Matei, Radu Palada, Tilie Nelu, Vlad Telea, Diana Enache, Nicoleta Baldovin, Ioan Tripa, Paul Alexandru Georgescu, Adrian Rugina, Constantin Ignat, Laurentiu Varlam, Alexandru Mihai, Ion Maria, Valentin Fieraru, Mihaela Vieru, Petru Andrei Buca, Claudiu Petre, Simona Livia Stan, Liliana Gheorghe, Mimi Voicu, Valentina Florea, Alexandra Matache, Monica Tanasoiu si o alta tanara.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: