Inca doua DEMISII la nivel inalt din Guvernul Ciolos. Unul dintre demnitari va candida pe listele PSD

politica

Secretarul de stat in Ministerul Muncii Ciprian Necula a anuntat miercuri ca va demisiona din guvern pentru a candida pe lista PSD pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie, in timp ce, potrivit unor surse, secretarul de stat in Ministerul Transporturilor, Ionut Mosteanu, va candida la USR.

”Da, candidez! Nu mi-am imaginat ca as putea sa sustin acest lucru in urma cu un an. Am fost pentru un an si jumatate secretar de stat la Ministerul Fondurilor Europene, desemnat de Victor Ponta”, a scris pe contul sau de Facebook secretarul de stat din Ministerul Muncii, Ciprian Necula. El a adaugat ca, ”firesc”, va demisiona din Executiv.

”Am ales PSD pentru ca eu sunt de stanga. Consider ca problemele rezultate din inegalitati sociale si economice pot fi rezolvate doar printr-o abordare de stanga, care sa asigure sanse si acces echitabil la resurse”, a mai scris Necula.

Ionut Mosteanu, un alt secretar de stat, de la Ministerul Transporturilor, a ales sa candideze pentru un mandat de deputat din partea USR.

Manuel Costescu, fost secretar de stat in Ministerul Economiei a plecat din functie pentru deschide lista de candidati ai Uniunii Salvati Romania pentru diaspora la Camera Deputatilor.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: