„Inca ministrul Drula”. Radoi continua sa ameninte ca il va schimba pe Catalin Drula. Noi negocieri la Metrorex

actualitate

Sindicatul lui Ion Radoi a lansat o noua amenintare la adresa ministrului Transporturilor, Catalin Drula, sugerand ca il va schimba si pe acesta din functie. Radoi s-a laudat deseori ca a schimbat zeci de ministri ai Transporturilor.

„Drula. Inca ministrul Drula. Mai bine ramane deputat. A venit la Digi TV si o tot arunca ca nu negociaza cu ‘teroristii’. O noua strofa in poezia invatata pe care o recita peste tot unde este invitat.

A zis ca cele 21 de adrese au fost doar informari. Pai chiar si asa, in 90 de zile de mandat sa ai 21 de adrese de informare si sa spui ca nu stii nimic e greu. Deci este clar, nu poate intelege si nu poate respecta pe nimeni. Nici chiar legea!”, este mesajul publicat pe pagina de Facebook a sindicatului, luni, chiar in timpul unor noi negocieri in sindicalisti si conducerea Metrorex.

Citeste si: Ce cauta Radoi in Piata Victoriei la protest. Drula anunta ca peste 5 zile il da afara din spatiile comerciale de la metrou

Metrorex a anuntat, marti seara, ca s-a finalizat prima runda de discutii dintre conducerea companiei si reprezentantii sindicatului. In cadrul discutiilor directorul general al Metrorex, Stefan Paraschiv, a reiterat ideea ca nu vor exista disponibilizari, iar cercetarea celor care au participat la protestul de vineri este suspendata. Conducerea companei anunta, insa, ca problemele financiare ale Metrorex trebuie rezolvate, iar cercetarea penala si recuperarea pierderilor de la cei cre au blocat metroul continua.

„Discutiile cu sindicatul USLM s-au finalizat marti, 30 martie, cu aceleasi concluzii precum cele stipulate in procesul verbal de vineri, ziua actiunii ilegale, care a dus la blocarea metroului. In cadrul discutiilor, directorul general al Metrorex, Stefan Paraschiv, a reiterat ca, la acest moment nu se vor opera disponibilizari. Situatia economica a companiei va fi pe agenda unei discutii viitoare, insa ea ramane neschimbata. Metrorex trebuie sa isi asaneze problemele financiare”, a transmis, marti seara, Metorx, intr-un comunicat de presa.

Potrivit documentului, „matematica nu este subiect de negociere, iar dezechilibrele dintre venituri si cheltuieli trebuie aduse in parametrii bugetari stabiliti prin lege”.

„De asemenea, legea nu este subiect de negociere. Pe perioada discutiilor cu sindicatul, actiunea disciplinara interna la adresa participantilor la actiunea ilegala de blocare a metroului este suspendata, conform procesului verbal semnat la Prefectura Bucuresti. Acesta stipuleaza ca perioada de discutii are termen data de 05 aprilie. Celelalte actiuni de natura penala si cele menite sa recupereze prejudiciul cauzat companiei inainteaza firesc”, a mai transmis compania.

Mai mult despre: ,

Comentarii: