Inca o crima? Comunicat DIICOT, fragmentele osoase din padure NU ii apartin Alexandrei Macesanu, ci altei fete

news

DIICOT anunta, miercuri, intr-un comunicat de presa ca fragmentele osoase gasite in padurea de langa Caracal nu ii apartin Alexandrai Macesanu.

Gheorghe Dinca a marturisit in cadrul anchetei ca a mai ucis o tanara, pe Luiza Melencu (18 ani. Comunicatul DIICOT nu indica faptul ca oasele ar apartine acesteia.

Comunicatul integral:

Prin adresa din data de 13.08.2019, Institutul National de Medicina Legala ”Mina Minovici” a inaintat catre Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism raportul de expertiza medico-legala antropologica asupra fragmentelor osoase gasite cu ocazia conducerii in teren a inculpatului Dinca Gheorghe la data de 05.08.2019 in zona de liziera de padure, amplasata pe terenul Statiunii de cercetare si dezvoltare agricola Caracal, indicate de catre inculpat ca apartinand victimei majore.

Din analiza raportului preliminar de expertiza medico-legala antropologica rezulta ca fragmentele osoase examinate provin de la o persoana de sex feminin cu varsta cuprinsa intre 15-19 ani si ca sunt altele decat cele ce s-au individualizat anatomic printre resturile scheletale descoperite in urma perchezitiei domiciliare efectuate la data de 27.07.2019 la locuinta inculpatului Dinca Gheorghe.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: