Inca o doctorita a fost ucisa de coronavirus: „A fost un om deosebit si un profesionist desavarsit”

news

Inca un medic a decedat in lupta cu coronavirusul. Primarul orasului Brad, Florin Cazacu, a anuntat marti ca doctorita Marinela Feier a murit intr-un spital din Cluj.

„O veste trista pentru comunitatea noastra bradeana. Din nefericire, doamna doctor Marinela Feier, medic la Spitalul Municipal Brad, dupa o lunga suferinta la sectia ATI de la un spital clujean, a pierdut in seara zilei de 27 aprilie 2020, lupta cu necrutatorul COVID-19. A fost un om deosebit si un profesionist desavarsit, dar mai ales a fost un om care a iubit mult oamenii!”, a anuntat pe Facebook primarul municipiului Brad, Florin Cazacu.

Luni, Grupul de Comunicare Strategica (GCS) a anuntat decesul unei alte doctorite, din Botosani.

„Deces 631 – este o femeie de 68 de ani din Botosani, medic la Spitalul Judetean de Urgenta Botosani. Femeia a fost testata prima oara pe 24 martie, dar rezultatul a iesit negativ. Pe 19 aprilie s-a internat in sectia de boli infectioase Botosani, fiind retestata in data de 20, cand a fost primit rezultat pozitiv. Pe 24 aprilie a fost transferata la Spitalul de Infectioase Iasi. „Decesul a survenit in 27 aprilie, in jurul orelor 3:30. Suferea de diabet zaharat si cardiopatie hipertensiva”, potrivit GCS.

Primul deces provocat de coronavirus in randul doctorilor a fost anuntat de Ministerul Sanatatii pe 22 aprilie.

Barbatul, in varsta de 62 de ani, a fost medic cu specialitatea medicina interna pana in data de 6 aprilie in cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Constanta cand a demisionat, a transmis Grupul de Comunicare Strategica.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: