Inca o fotografie in care Daniel Morar, judecator la CCR, este surprins la masa cu deputatul PSD Florin Iordache. Ce ii prezinta Iordache?

news

Daniel Morar, judecator la Curtea Constitutionala, a fost surprins la masa cu presedintele Comisiei speciale parlamentare pentru legile justitiei, deputatul PSD Florin Iordache. Fotografia fiind publicata pe Facebook de deputatul USR Emanuel Ungureanu. Ulterior, Vlad Petreanu a publicat inca o fotografie, in care Iordache ii arata ceva lui Morar.

„Un fotograf amator a surprins astazi un cadru care m-a umplut de emotie. Daniel Morar, judecator la Curtea Constitutionala, fost procuror sef DNA, schimba cu gesturi largi retete culinare cu deja celebrul ‘criminal in serie’ al legilor Justitiei, Florin ‘Ciordache’.

Sunt convins ca oamenii sunt amici vechi, discutau despre reteta de pus gogonele din Ardeal si despre reteta ghiveciului de praz culeasa de domnul Iordache din Caracal. Imaginile par a fi din Restaurantul Rustic plasat in zona Senatului Romaniei. Cum comentati frumoasa intamplare?”, a scris Ungureanu pe Facebook.

iordache 2

Iordache a declarat pentru HotNews.ro ca s-au intalnit „intamplator”, la restaurantul din Senat – Curtea Consitutionala are sediul langa Senat, in Palatul Parlamentului – si ca a durat aproximativ 30 de secunde.

La randul sau, Morar a explicat la Realitatea TV ca „nu e niciun motiv pentru speculatii”.

„Judecatorul CCR, Daniel Morar, mi-a explicat, in exclusivitate pentru Realitatea TV, cum de s-a intalnit cu Florin Iordache, cel care conduce comisia speciala pentru legile justitiei. Judecatorul sustine ca a fost o intalnire neprogramata, ca nu s-au discutat teme de justitie si nu e niciun motiv pentru speculatii,” a relatat jurnalista Ionela Arcan.

Ulterior, si jurnalistul Vlad Petreanu a publicat o noua fotografie de la intalnirea dintre cei doi.

In urma cu doar doua zile,  Curtea Constitutionala a respins sesizarile USR si PNL cu privire la Hotararea Parlamentului nr. 69/2017 privind constituirea Comisiei speciale comune a Camerei Deputatilor si Senatului pentru legile Justitiei.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: