Inca o GOGOMANIE de la Ponta. „Au fost cozi la vot in diaspora pentru ca se puneau de PATRU ori la rand, sa se arate la televizor”

politica

Fostul premier PSD Victor Ponta a declarat, duminica, la Romania TV, ca in 2014, la alegerile prezidentiale, cozile din diaspora erau formate de cetateni romani care „se puneau si de patru ori la rand, sa se arate la televizor”, iar acum observa ca la alegeri s-au inscris doar 8.000 de romani, cat ar intra in „cateva blocuri din Drumul Taberei”.

„Acum daca ii intrebati pe cei care stateau la coada, am vazut ca s-au inscris 8.000 de oameni sa voteze in diaspora. 8.000 sunt in cateva blocuri in Drumul Taberei. Si noi, toata tara, tot Guvernul, munceste numai pentru cei 8.000”, a declarat Ponta.

Fostul premier PSD spune ca romanii trebuiau sa voteze in strainatate si confirma ca existau cozi, insa afirma ca are informatii potrivit carora acele cozi erau formate de cetateni care „se puneau de mai multe ori la rand”.

„Imi pare rau pentru acele cozi, pe care insa ulterior am aflat ca nu le-am facut eu, ci cei care se asezau de doua ori, de trei ori, de patru ori la rand, ca sa fie cozi, sa se arate la televizor”, a spus deputatul PSD.

Ponta s-a aratat deranjat ca Dacian Ciolos guverneaza doar „ca sa nu se supere cei 8.000”, in loc sa ii considere pe toti romanii egali.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: