Inca o grupare civica se declara dezamagita de presedintele Iohannis: „Nu PSD merita o noua sansa, ci Romania”

news

Ca urmare a desemarii Vioricai Dancila in functia de premier al Romaniei, o noua grupare civica, dupa cei de la #CoruptiaUcide, se declara dezagamita de modul in care a decis presedintele sa actioneze. Este vorba de cei de la #Rezistenta, care afirma nu PSD mai merita o sansa, asa cum a argumentat presedintele desemnarea doamnei Dancila in functia de premier, ci Romania.

Mesajul integral al celor de la #Rezistenta:

„Grupul civic #REZISTENTA a luat la cunostinta cu dezamagire despre decizia presedintelui Klaus Iohannis de a desemna al treilea premier propus de PSD. Suntem constienti ca a fost o decizie dificila, cu multe variabile de luat in calcul, dar si cu asteptari uriase dintr-o anumita parte a societatii civile, acea parte care isi doreste o Romanie moderna, cu un stat de drept puternic si cu un parcurs european, acea parte a Romaniei care l-a votat pe Klaus Iohannis. Consideram ca nu PSD merita o noua sansa, ci Romania, domnule presedinte.

In acest moment, devine evident ca cel mai mare castig al ultimului an este trezirea si implicarea in viata sociala si politica a unei importante parti a societatii care a inteles ca doar astfel se poate schimba ceva. Pe de alta parte, exista tentatia de a renunta, de a ne demoraliza in urma declaratiilor sau actiunilor unor politicieni de la care aveam asteptari. Daca deciziile acestora au fost bune pentru tara sau nu, istoria ne va arata.

Grupul civic #REZISTENTA a investit prea mult efort si timp in ultimul an, ca sa renunte acum. Vom continua sa militam cu si mai multa indarjire pentru transparenta, corectitudine si responsabilitate in politica romaneasca. Vom lupta pentru idealurile noastre alaturi de acei politicieni si acei cetateni din societatea civila care gandesc ca noi si impartasesc aceleasi idealuri. Miza noastra imediata nu s-a schimbat: luptam pentru o justitiei independenta si puternica. Pentru noi, cetatenii acestei tari, nu pentru un politician sau un partid anume.

Ne vedem pe 20 ianuarie, la ora 18, in Piata Universitatii”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

 

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: