Inca o seara de cosmar pentru PSD. Piata Victoriei este din nou plina, peste 30.000 de oameni scandeaza „Hotii, hotii!”

politica

Aproximativ 30.000 de protestatari se afla, sambata seara, 10 august, in Piata Victoriei. Ei au scandat, in principal,  „PSD, ciuma rosie”, „Hotii”,„Jandarmeria apara hotia”.

Circulatia rutiera a fost inchisa complet in Piata Victoriei, in jurul orei 20.45.

La ora 21.00, oamenii au aprins lanternele telefoanelor mobile si au scandat „PSD, ciuma rosie”, „Hotii”,„Jandarmeria apara hotia”.

Au fost aprinse candele in memoria fetelor ucise la Caracal, dar si a celor care au murit la Colectiv.

Purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Romane, Georgian Enache, a declarat ca pana acum la protestul din Bucuresti nu s-au inregistrat incidente deosebite, iar in zona filtrelor realizate inainte de intrarea in Piata Victoriei au fost interceptate patru persoane care aveau asupra lor arme albe sau materiale pirotehnice si duse la politie.

El a precizat ca protestul trebuie sa se incheie la ora 22,15, asa cum a fost programat, si ca le vor pune in vedere acest lucru organizatorilor.

Jandarmii vor ramane in zona pana se elibereaza piata.

Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Diana Sarca, a anuntat ca restrictiile de circulatie vor fi ridicate gradual, ultima ruta inchisa fiind bd. Lascar Catargiu.

Celebrul pianist german Davide Martello a cantat in mijlocul manifestantilor. In piata sunt si politicieni, intre care Dacian Ciolos, Rares Bogdan si Eugen Tomac.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: