Inca o umilinta pentru Dragnea si clica din fruntea PSD. Marele absent de la referendumul de doua zile

politica

Poate cea mai de remarcat absenta la referendumul de sambata si duminica a fost cea a presedintelui de onoare al PSD, Ion Iliescu.

Absenta lui Iliescu de la acest referendum sustinut aprig de Liviu Dragnea este cu atat mai umilitoare pentru conducerea PSD cu cat fostul presedinte nu a mai absentat de la niciun scrutin.

Ion Iliescu ar fi trebuit sa voteze la sectia din liceul Jean Monnet, unde au votat si Dragnea si Basescu, insa nu s-a prezentat. Informatia a fost confirmata de membri ai sectiei de votare.

Liviu Dragnea nu a mai aparut in public dupa esecul referendumului. Pozitia PSD pe aceasta tema a fost exprimata de secretarul general adjunct al partidului, Codrin Stefanescu, care l-a atacat pe Iohannis pentru modul in care a les sa voteze.

„4 milioane de romani e o cifra gigant, 4 milioane de romani au venit sa se exprime. Sa nu iesi ca presedinte sa spui ca vei veni la vot, sa ceri poporului sa iasa la vot, sa te ascunzi si sa te duci in ultimele minute asa cu sictir. Uitati-va ce cozi au fost in diaspora”, a declarat Codrin Stefanescu.

Niciun lider al PSD nu a suflat insa vreo vorba despre absenta lui Iliescu.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: