Inca o veste foarte proasta pentru Dragnea. Una dintre cele mai mari organizatii PSD din tara este alaturi de pucisti

politica

Presedintele executiv al PSD Olt, Marius Oprescu, a anuntat, miercuri, ca organizatia judeteana a partidului sustine deciziile lui Paul Stanescu.

„Inca de vineri, domnul Paul Stanescu, presedintele PSD Olt, a spus ca, in problemele care exista in acest moment la nivel national, intre un prieten si partid va alege partidul. In urma acelei declaratii noi am avut si un Comitet Executiv in care PSD Olt, cu unanimitate de voturi, l-a imputernicit pe domnul Paul Stanescu sa ia cele mai bune decizii, la Bucuresti, in ceea ce priveste partidul. Iata ca astazi a venit si solutia, bineinteles ca sustinem aceasta solutie si deciziile vor fi in consecinta. Vom vedea ce se va intampla in sedinta de vineri”, a spus Marius Oprescu, presedinte al Consiliului Judetean Olt, citat de Agerpres.

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat joi ca semnatarii scrisorii anti-Dragnea nu beneficiaza de sustinerea organizatiilor din care fac parte.

Lideri ai PSD au semnat o scrisoare deschisa prin care cer „demisia imediata” a lui Liviu Dragnea din functiile de presedinte al PSD si al Camerei Deputatilor si asigurarea interimatului la conducerea partidului de catre premierul Viorica Dancila, care este presedinte executiv.

Documentul este semnat de vicepresedintele PSD Paul Stanescu, viceprim-ministru si ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, de Gabriela Firea, vicepresedinte PSD si primar general al Capitalei, de Adrian Tutuianu, vicepresedinte PSD si vicepresedinte al Senatului.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: