Inca o veste proasta pentru puscarias. O fosta victima a sa a fost numita sef al Politiei Romane

news

Fostul sef al Directiei de Operatiuni Speciale (DOS), chestorul Liviu Vasilescu, a fost numit in functia de sef al Politiei Romane, de premierul Viorica Dancila, potrivit deciziei care a fost publicata, miercuri, in Monitorul Oficial.

Politia Romana era condusa de interimarul Florin Dragnea, dupa demiterea lui Ioan Buda, pe fondul scandalului de la Caracal.

Chestorul Liviu Vasilescu a fost schimbat din functia de sef al Directiei de Operatiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Politiei din Romania, in aprilie 2018, si mutat la Directia de Arme si Munitii.

Mass-media dezvaluia atunci ca aceasta mutare s-ar fi facut la dorinta lui Liviu Dragnea. Asta in contxtul in care Directia de Operatiuni Speciale era una dintre institutiile cheie cu care lucra DNA, dupa ce Curtea Constitutionala a decis sa scoata SRI din anchetele penale.

Inspectoratul General al Politiei Romane explica atunci ca aceasta mutare s-ar fi facut insa cu acordul lui Liviu Vasilescu.

„Mentionam ca acestea sunt functii echivalente, iar mutarea s-a realizat in temeiul Legii nr. 360/2002 privind Statutul politistului, cu modificarile si completarile ulterioare”, arata IGPR, intr-un comunicat de presa.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: