Inca o victima a Regimului Dragnea. Batran batut salbatic de un recidivist eliberat prin recursul compensatoriu – Video

news

Politia din Galati face ancheta dupa ce pe Facebook a aparut o filmare care prezinta un jaf realizat cu violenta. Victima este o persoana in varsta, iar agresorul ar fi un barbat eliberat recent din inchisoare, in baza legii recursului compensatoriu.

Surse din cadrul IPJ Galati, citate de Mediafax, spun ca agresiunea s-a produs luni, intr-un bloc din orasul Galati.

Recidivistul a vrut sa-l jefuiasca pe batran si l-a batut cu violenta chiar in fata usii apartamentului. Victima este lovita cu salbaticie chiar daca nu mai opune rezistenta, apoi este scotocita prin buzunare de agresor. Dupa bataia primita, batranul a ajuns la spital, avand numeroase contuzii si fracturi.

Imaginile postate pe Facebook au starnit revolta galatenilor, care au cerut oprirea eliberarilor din inchisori si o pedeapsa drastica pentru agresor.

„Cata cruzime, greu de vizionat asa ceva”, spune un galatean, in timp ce altul ii raspunde: „Cred ca acesta este abia inceputul unei epoci groaznice!”

Autorul atacului a fost identificat, dar nu a fost prins de politisti.

Sursele spun ca talharul este recidivist si a fost eliberat recent din penitenciar, inainte de termen, in baza legii recursului compensatoriu. Imaginile surprinse de camera de supraveghere au fost postate pe FB sub sigla Federatiei Nationale a Sindicatelor din Administratia Penitenciarelor (FNASP).

„Talharie Galati 14 ian 2019 ora 11:52 – Autorul recidivist din Promotia Toader”, a scris FNASP.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: