externe

Inca un atac armat in SUA, soldat cu patru morti si patru raniti. Cu o zi inainte alte doua persoane au murit si 28 au fost ranite intr-un atac la Baltimore

Un schimb de focuri in cartierul Kingsessing din sud-estul orasului american Philadelphia s-a incheiat luni seara cu un bilant grav – patru morti si patru raniti – la numai o zi dupa incidentul din Baltimore, unde gloantele au ucis doi oameni si au ranit 28, transmite CNN.

Conform ziarului Philadelphia Inquirer si televiziunii CNN, politia a retinut un suspect. Purtatorul de cuvant al fortelor de ordine locale, Miguel Torres, a confirmat doar ca exista mai multe victime, dar nu a precizat cate si nu a dat alte detalii.

Inquirer afirma ca printre cei doborati de gloante sunt si doi minori, iar suspectul arestat purta o vesta antiglont.

De la inceputul anului, organizatia Gun Violence Archive a consemnat 339 de incidente armate cu victime multiple in Statele Unite.

Urmareste-ne si pe:
Victor Mihalache

Share
Published by
Victor Mihalache

Recent Posts

Dupa moartea sa intr-un accident de elicopter, apar amanunte socante despre trecutul sangeros al „Macelarului din Teheran”

Fostul presedinte iranian Ebrahim Raisi a fost unul dintre cei mai inversunati inamici ai reformelor,…

9 minute ago

Un student ucrainean arestat in Rusia pentru postari impotriva razboiului, salvat din inchisoare dupa ce prietenii sai au cerut ajutorul fiicei lui Putin

Pana de curand, cetateanul ucrainean Serhii Hulko a fost un student la medicina cu rezultate…

39 de minute ago

Joe Biden critica mandatele de arestare cerute de CPI impotriva liderilor israelieni: „Ofensiva Israelului in Gaza nu este un genocid”

Presedintele american Joe Biden a declarat luni ca ofensiva israeliana in Gaza "nu este un…

53 de minute ago

Recep Erdogan anunta o zi de doliu national in Turcia, in onoarea „dragului meu frate Raisi”

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a decretat luni o zi de doliu national dupa moartea…

O oră ago

Surse: Ciolacu merge la Erdogan cu o propunere halucinanta, romanii sa intre doar cu buletinul in Turcia. Ar insemna ca si turcii sa intre doar cu buletinul intr-o tara UE

Premierul Marcel Ciolacu intentioneaza sa ii propuna presedintelui Turciei, Recep Erdogan, ca romanii sa poata…

14 ore ago