Inca un atac mortal in statul California: dupa ce a impuscat sapte oameni s-a predat politiei

externe

Sapte persoane au fost impuscate mortal si una ranita grav doua ferme din apropierea unui oras la sud de San Francisco, au declarat autoritatile, citate de NBC News. Suspectul a fost arestat.

Victimele au fost gasite chiar langa Half Moon Bay, un oras de coasta cu aproximativ 11.000 de locuitori, la 50 de km sud de San Francisco, a declarat reporterilor seriful din tinutul San Mateo, Christina Corpus.

O a opta victima a fost dusa la un spital local in stare grava.

Suspectul a fost identificat ca fiind Zhao Chunli, in varsta de 67 de ani. In imaginile capturate de o drona a NBC Bay Area se vede cum suspectul se preda autoritatilor din Half Moon Bay.

Inca nu se stie care a fost motivul, a spus seriful. Victimele nu fusesera inca identificate; ea a spus ca se crede ca sunt muncitori la ferma.

Oamenii locuiesc in una sau ambele locatii, iar Corpus a spus ca in zona se aflau si copii atunci cand au izbucnit focuri de arma.

Politistii au fost trimisi la prima locatie la ora 14:22. dupa raportarea unei impuscaturi, a spus Corpus. Ei au gasit patru persoane moarte si o persoana grav ranita, a spus ea.

La scurt timp, autoritatile au gasit alte trei victime decedate in a doua locatie, a spus ea.

La aproximativ doua ore dupa prima impuscatura, un ofiter de politie a gasit SUV-ul lui Zhao la sediul politiei si a fost arestat. Nu se stie de cat timp se afla Zhao acolo sau de ce.

Atacul are loc la doua zile dupa tragedia din sudul Californiei cand au fost impuscate 11 persoane care s-au adunat la o sala de dans din Los Angeles pentru a sarbatori Anului Nou Lunar.

„Eram la spital la o intalnire cu victimele atacului in masa, cand am fost chemat pentru a fi informat despre un alt atac”, a declarat luni guvernatorul Gavin Newsom. „De data asta in Half Moon Bay. Tragedie dupa tragedie”, a adaugat el.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: