externe

Inca un celebru sosocat din SUA a murit de coronavirus. El a militat inversunat impotriva vaccinarii

Phil Valentine, popularul prezentator al unei emisiuni de radio din Nashville (sudul SUA), cunoscut pentru ideile sale conservatoare si anti-vaccinare COVID-19, a murit la 61 de ani in urma unor complicatii asociate noului coronavirus, a informat postul de radio, citat de EFE, informeaza Agerpres.

„Cu tristete va informam ca prezentatorul si prietenul nostru Phil Valentine a incetat din viata. Va rugam sa va ganditi la familia lui in rugaciunile voastre”, au scris realizatorii emisiunii Super Talk 99.7 intr-un mesaj postat duminica pe Twitter.

Potrivit site-ului tennessean.com, Valentine anuntase la 11 iulie pe retelele de socializare ca s-a imbolnavit de COVID-19, dar ca stie ca va supravietui.

Cateva zile mai tarziu, familia lui informase ca Phil se afla in stare grava la spital si ca doreste sa-si anunte ascultatorii sa se vaccineze impotriva COVID-19.

Fratele sau, Mark Valentine, a declarat ca, daca Phil ar fi putut sa le vorbeasca ascultatorilor sai, ar fi dorit sa le spuna sa se vaccineze si sa lase deoparte politica si „teoriile conspirationiste”.

La inceputul lunii august, Dick Farrel, un fost prezentator al postului conservator Newsmax TV, a murit de asemenea de complicatii asociate COVID-19.

Era, la randul sau, „un opozant ferm” al vaccinurilor anti-coronavirus, pe care intr-una dintre emisiunile sale le calificase drept „false”, potrivit postului WPTV.

Totusi, un prieten al lui Farrel a dezvaluit ca a primit un mesaj in care acesta marturisea ca noul coronavirus nu este „o gluma” si ca ar fi trebuit sa se vaccineze anti-COVID-19.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Presedintele ucrainean solicita participarea Chinei la negocierile de pace, fiindca este singura tara care ar putea influenta Rusia

Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat ca doreste sa colaboreze cu tari precum China, care…

17 minute ago

Trei romani sunt blocati in Noua Caledonie. Parisul a declarat stare de urgenta in acest teritoriu francez de peste mari

MAE anunta ca in Noua Caledonie se afla blocati trei romani, in contextul in care…

29 de minute ago

Controversatul sociolog Mirel Palada, condamnat cu suspendare pentru a refuzat sa i se masoare alcoolul din sange. El va face si munca in folosul comunitatii, in cimitire

Sociologul Mirel Palada, cunoscut pentru opiniile si atitudinile sale scandaloase, a fost condamnat definitiv de…

O oră ago

Bataie ca-n filme in parlamentul din Taiwan. Un deputat din opozitie a furat un proiect de lege care urma sa fie votat si a fugit cu el – VIDEO

Legislatorii puterii si ai opozitiei din Taiwan s-au implicat vineri in incaierari fizice si atacuri…

3 ore ago

Pelerinajul de Rusaliile catolice de la Sumuleu Ciuc. Unii pelerini au facut peste 1000 de kilometri

Numeroase grupuri de pelerini se indreapta, sambata dimineata, spre Sumuleu Ciuc, pentru a participa la…

50 de minute ago