Inca un deputat a fugit din PSD la partidul lui Ponta. Victor Ponta o lasa pe Dancila fara parlamentari

politica

Victor Ponta a anuntat, joi, ca deputatul PSD Damian Florea s-a inscris in Pro Romania. Acesta fusese ales pe listele ALDE, dupa care a migrat la PSD.

„Noul nostru coleg deputat Damian Florea – Grupul ProRomania din Camera Deputatilor a crescut la 24 / pana sa sfarsitul sesiunii vom fi al treilea Grup ( dupa PSD si PNL ) / ProRomania – tine cu Romania!”, anunta Ponta pe Facebook.

Miercuri, alti doi deputati PSD s-au inscris in Pro Romania. Deputatii PSD Mihai Mohaci si Mihai Valentin Popa vor trece in ProRomania, respectiv grupul parlamentar ProEuropa, dupa ce tot acestia au trecut, in luna decembrie a anului trecut, de la acest partid in PSD.

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a anuntat ca Mihai Mohaci isi inceteaza activitatea din cadrul grupului parlamentar PSD si va activa in cadrul grupului Pro Europa, transmite Mediafax.

Totodata, Mihai Valentin Popa nu va mai face parte din grupul parlamentar PSD si va activa in cadrul grupului Pro Europa incepand cu septembrie 2019. Cei doi au mai plecat o data de la PSD la Pro Romania in decembrie anul trecut, insa dupa o saptamana au revenit in PSD.

Mai mult despre: ,


Comentarii: