politica

Inca un deputat PSD fuge din Gruparea Dragnea. „Mitraliera” Radulescu spumega: „Este un securist”

Deputatul PSD Nicolae Georgescu a anuntat, luni, ca s-a inscris in Pro Romania si va sprijini candidatii la alegerile europarlamentare. El a spus ca este dezamagit de faptul ca valorile de stanga au inceput sa fie reprezentate in judetul Arges de personaje precum Catalin Radulescu – „mitraliera”.

„Am decis sa ma alatur unei echipe pe care o cunosc si in care ma regasesc in ceea ce priveste respectarea principiilor social-democrate adevarate. Sunt dezamagit ca in judetul Arges am ajuns ca valorile de stanga sa fie reprezentate de un personaj precum Catalin Radulescu – «Mitraliera». Voi sustine lista PRO Romania pentru alegerile europarlamentare din 26 mai, pentru ca am incredere ca oameni precum comisarul european Corina Cretu vor sti sa se bata la Bruxelles pentru a aduce mai multe fonduri europene, necesare inclusiv dezvoltarii judetul Arges”, a declarat Nicolae Georgescu, potrivit unui comunicat de presa..

Catalin Radulescu a reactionat la afirmatiile deputatului Nicolae Georgescu. Social-democratul a replicat ca acesta reprezinta valorile „spre securitate si securisti”.

„Am vazut si eu ca m-a invocat, noi toti am ramas surprinsi pentru ca acum o saptamana l-am luat cu masina si am mers cu el la o intalnire electorala, preelectorala intr-o comuna din judetul Arges si nu mi-a spus nimic ca ar fi avut vreo nemultumire legat de cineva din judetul Arges. Referitor la valorile de stanga ale dansului nu vreau sa comentez prea mult, colegul nostru a venit de la PDL de putin timp, adica inainte sa fie ales ca parlamentar, nu stiu ce valori a avut dansul, eu sunt de 25 de ani in PSD, dansul a venit de vreo doi ani de zile in PSD si reprezinta valorile de stanga, am inteles ca valorile de stanga ale dansului sunt spre securitate si securisti, e foarte bine, nu stiu din ce cauza a plecat pentru ca noua nu ne-a spus, nu m-am certat niciodata cu el, nu am avut nici o discutie”, a declarat Catalin Radulescu, luni, la Realitatea TV, citat de Mediafax.

Deputatul PSD a adaugat ca a fost surprins de declaratia lui Nicolae Georgescu, precizand ca a avut cu acesta o relatie „normala” si „civilizata”.

„Deci m-a luat prin surprindere inclusiv declaratia lui personala. Daca a avut alte probleme cu altii este problema lui trebuia sa vina sa o prezinte presedintelui partidului, dar ca sa spui ca pleci din PSD din cauza ca tu reprezinti valori de stanga si mergi la securisti, sigur ca e interesant punctul acesta de vedere. Mie imi pare rau de fiecare data cand pleaca un coleg din PSD, niciodata nu imi place starea asta conflictuala, repet nu am avut nici un fel de discutie cu acest baiat, ba din contra am avut o relatie cu el normala, civilizata. Nu stiu ce motive l-au facut sa plece si in acest moment, dar faptul exact cum ati spus si dumneavoastra ca trebuie votate anumite lucruri in Parlament, sigur ca securistii la un anumit moment se regrupeaza si fac in asa fel incat sa nu, sa vada ceea ce se intampla”, a explicat Radulescu.

Intrebat pe cati parlamentari se mai bazeaza PSD, in caz de reorganizare guvernamentala, in contextul plecarilor la Pro Romania, social-democratul a spus ca nu se reflecta asupra votului.

„Nu are nici un fel de problema asupra votului, deci o sa vedeti ca suntem in regula, nu avem nici un fel de problema. Faptul ca pleaca anumiti colegi, repet, nu este de dorit, nu ne dorim, nu avem discutii cu ei. Din ce motive pleaca numai ei stiu. Sau probabil ca nu au fost niciodata in PSD, au venit in anumite momente si se regasesc in alte locatii. Pentru ca daca ar fi niste stari conflictuale la un anumit moment as intelege si chiar si in acele momente ar trebui discutat, facut o mediere impreuna cu factorii de decizie si cred ca nu astea sunt problemele care ne tin in partid, ca ne suparam la un anumit moment. Sunt altele principiile social-democrate la care face vorbire dansul”, a conchis Radulescu.

In prezent, Pro Romania are un numar de 22 de deputati in Camera Deputatilor.

Pe 13 aprilie, Adrian Dobre, fost purtator de cuvant al PSD, a anuntat ca a trecut la Pro Romania, motivand ca PSD a intrat pe un drum antieuropean si un drum al extremei. In ultima perioada s-au mai alaturat partidului condus de Victor Ponta deputati precum Adrian Tutuianu sau Mihai Tudose.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Revolta a politistilor, cum sunt amenintati de interlopi din Prahova: „Dai de belea cu mine daca ma mai deranjezi pana la 10 seara” – Video

Imagini revoltatoare ale modului in care doi politisti sunt amenintati de un grup de interlopi…

6 ore ago

Inteligenta Artificiala, antrenata cu episoade din „Prietenii tai” si „Teoria Big Bang” pentru a invata sa detecteze sarcasmul

Nu conteaza ca poate trece examenul de barou, poate trece testele medicale si poate citi…

12 ore ago

Gigantul Chevron se retrage din Marea Nordului dupa 55 de ani de operatiuni petroliere in zona. Care este cauza

Compania americana Chevron a declarat ca urmeaza sa isi vanda activele de petrol si gaze…

11 ore ago

SUA anunta noi sanctiuni in legatura transferurile de arme dinspre Coreea de Nord spre Rusia

Statele Unite au anuntat joi sanctiuni impotriva a doua persoane si trei companii din Rusia…

11 ore ago

Africa de Sud cere Curtii Internationale de Justitie sa ordone Israelului oprirea ofensivei in Rafah

Africa de Sud a cerut, joi, instantei superioare a ONU sa ordone oprirea ofensivei Israelului…

11 ore ago