politica

Inca un deputat PSD fuge din partidul lui Liviu Dragnea. Demisie din PSD: „Politica dominata de interese personale si de grup”

Deputatul PSD Alexandru Andrei a anuntat, luni, ca demisioneaza din partid, fiind nemultumit de „directia in care se indrepta PSD Giurgiu”. PSD Giurgiu este condus de Niculae Badalau.

„Astazi, 11 februarie, am anuntat oficial conducerii Camerei Deputatilor decizia de a parasi grupul parlamentar PSD, devenind, astfel, deputat neafiliat.

Nu a fost deloc o decizie usoara, insa a fost o decizie necesara, dictata de cursul pe care l-a luat, in ultimii doi ani, politica dusa de PSD Giurgiu.

O politica dominata de interese personale si de grup – in detrimentul celor ale alegatorilor -, de tradari si jocuri ‘la doua capete’, de marginalizare a celor care nu erau de acord cu directia in care se indrepta PSD Giurgiu…

In aceste conditii, am decis ca este timpul sa ma ‘rup’ de acest tip de politica, pe care nu o voi accepta niciodata si sa raman deputat neafiliat, urmarind, in toata activitatea mea de parlamentar, sa apar interesele alegatorilor giurgiuveni”, a anuntat Alexandru Andrei pe Facebook.

Postarea lui Andrei a atras numeroase mesaje de felicitare, utilizatorii de Facebook apreciind faptul ca a pelcat dintr-un partid dominat de „analfabeti”.

Urmareste-ne si pe:
Ovidiu Albu

Share
Published by
Ovidiu Albu

Recent Posts

Georgia sugereaza ca ar putea anula legea „agentilor straini” in schimbul unui pachet de sprijin economic si de securitate de la Washington

Legea „agentilor straini” care a scos sute de mii de oameni pe strazile din Tbilisi,…

9 ore ago

Micile state insulare saluta decizia Tribunalului International pentru Dreptul Marii: Gazele cu efect de sera constituie poluare marina

Tribunalul International pentru Dreptul Marii a decis, marti, ca gazele cu efect de sera constituie…

9 ore ago

Spania isi recheama permanent ambasadorul din Argentina. Presedintele sud-american Milei reactioneaza: „Tampeniile unui socialist arogant”

Spania a anuntat ca isi retrage definitiv ambasadorul din Argentina ca urmare a disputei diplomatice…

9 ore ago

Israelul da inapoi in privinta confiscarii echipamentul de transmisiune live ale Associated Press

Autoritatile israeliene au confiscat marti o camera si echipamentul de transmisiune video ale Associated Press,…

9 ore ago

Site-ul presedintiei Macedoniei de Nord a eliminat numele constitutional al tarii, revenind la abrevierea MK sau simplu, Macedonia

Site-ul oficial al presedintiei Macedoniei de Nord a eliminat referintele la numele constitutional al tarii…

9 ore ago