Inca un fals difuzat cu mare tam-tam la Antena 3. Acum intervine Iohannis pentru a face precizari: „Asta si-ar fi dorit pesedistii sa se fi discutat”

news

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, la Bacau ca stenograma prezentata de Antena 3 legata de discutia telefonica pe care a avut-o cu Dancila in pricinta medierii conflictului dintre Guvern si BNR este falsa.

„Discutii telefonice au fost, am urmarit cu amuzament acele asa numite stenograme, care arata mai degraba ce si-ar fi dorit pesedistii sa se fi discutat decat ce s-a discutat.

(…) Maine ma viziteaza doamna Dancila si sper ca intr-un viitor foarte apropiat sa se inteleaga cele doua parti direct si sa clarifice problemele. Nu e normal sa exista aceste contondente intre cele doua institutii atat de importante. O sa gasesc o solutie”, a precizat Iohannis.

Antena 3 a dat publicitatii o presupusa discutie pe care Viorica Dancila si Klaus Iohannis au avut-o in privinta participarii reprezentantilor guvernului la intalnirea propusa de presedinte privind medierea conflictului dintre BNR si Guvern. Cel mai probabil, stenograma a fost furnizata postului lui Voiculescu de catre premierul PSD.

Iata continutul stenogramei, asa cum a fost redata de Antena 3:

Viorica Dancila: Plec in Israel. Oricum, joi vin doar eu la Palatul Cotroceni pentru ca nu exista niciun conflict cu BNR, nu accept altfel. Nu e cazul sa vina altcineva din cadrul Guvernului. Vin doar eu intr-o zi si vorbim.

Klaus Iohannis: Am anuntat deja aceasta intalnire. Lasati-i sa vina macar pe Eugen Teodorovici sau pe vicepremierul Viorel Stefan.

Viorica Dancila: Nu, nu vine nimeni in afara de mine.

Klaus Iohannis: Si eu ce fac acum?

Viorica Dancila: Si eu ce sa va fac, daca nu m-ati intrebat inainte?

Presedintele Klaus Iohannis i-ar fi telefonat a doua oara premierului Viorica Dancila, potrivit Antena 3: ”Nu, daca vreti, ne vedem doar noi doi”, a spus Dancila.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: ,

Comentarii: