Inca un lider Pro Romania este infectat cu Covid-19. Ponta cerea anularea masurilor anti-coronavirus

politica

Candidatul Pro Romania pentru Primaria Brasov, Sorin Susanu, s-a infectat cu coronavirus si este internat in Spitalul de Boli Infectioase Brasov. Pro Romania a votat in Parlament impotriva legii carantinei si a cerut constant anularea masurilor anti-coronavirus.

Aflat in spital, Susanu a tinut sa se planga de calitatea mancarii. El este si sef al Comisariatului Regional pentru Protectia Consumatorului, fucntie pe care a obtinut-o cand era membru al PSD.

„Probabil defect profesional….. de cateva zile, mancarea oferita bolnavilor internati in Spitalul de Boli Infectioase Brasov a devenit mult mai proasta decat era in urma cu ceva timp (zile). Discutam despre calitate care trebuie sa fie la standarde maxime in astfel de situatii.

Ar fi pacat ca efortul sustinut al doctorilor si cadrelor medicale care ingrijesc cu maxim devotament pacientii sa fie umbrit de posibile produse neconforme care in mod clar ar agrava starea medicala si asa precara in care se afla pacientii de aici.

Am sa atasez o poza cu ‘sunca’ care din punct de vedere organoleptic poate ridica anumite semne de intrebare. Ma voi implica pentru binele pacientilor cu tot ceea ce pot”, a scris Susanu pe Facebook.

Susanu a uitat sa mentioneze insa ca mancarea din spital este furnizata de o firma de catering detinuta de un coleg de-al sau de partid, Liviu Lupu. Lupu a fost si el membru al PSD, remarcandu-se prin numeroase afaceri pe bani publici in perioada in care era consilier local.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: