Categories: news

Inca un mare oras din Romania masacrat de Paste: Oua infasurate-n sclipici tricolor si iepuri gigant din beteala (Galerie foto)

Imaginile cu oua gigantice si iepuri uriasi din Bucuresti au devenit virale pe retelele de socializare, ornamentele de Paste instalate de Gabriela Firea fiind catalogate aproape unanim drept kitsch. Nu este insa singurul orasul din tara impopotonat cu decoratiuni care ii oripileaza pe trecatori.

La Timisoara, punctul de atractie este un urias cuib cu oua colorate amplasat in Piata Operei. Nu oricum, ci oua invelite in sclipici si beteala, unele in culorile tricolorului.

Citeste si: Bucuresti, capitala kitschului. Ornamentele de Paste cu care Firea a impanzit orasul i-au ingrozit pe bucuresteni: „O sa se sperie copiii” – Galerie foto

De asemenea, in Piata Victoriei au fost instalate mai multe figurine reprezentand iepuri sau oua colorate, de marimea unui om.

Pavel Deheleanu, directorul Casei de Cultura a Timisoarei, institutie aflata in subordinea Primariei, care s-a ocupat de impodobirea cu decoratiuni de Paste, a explicat ca majoritatea figurilor sunt cumparate in anii precedenti.

La fel cum se intampla cu decoratiunile din Bucuresti, imaginile cu targul de Paste din Timisoara fac inconjurul retelelor de socializare, iar internautii se declara oripilati de kitschul din Timisoara.

Foto: Dorin Popovici

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja

Recent Posts

Flota ruseasca a Marii Negre, lovita din nou. Ucrainenii au distrus dragorul „Kovrovets”

Inca o nava a Flotei Marii Negre a Federatiei Ruse a fost atacata, relateaza site-ul…

13 minute ago

Rusia tine sa dea lectii de umanitate Parisului: „Franta sa se abtina de la utilizarea fortei impotriva protestatarilor din Noua Caledonie”

Rusia cere Frantei sa se abtina de la utilizarea fortei impotriva protestatarilor din Noua Caledonie…

O oră ago

Diana Sosoaca, activata international impotriva „vestului colectiv”. „Pe aici nu se trece!”

Dupa o „vizita speciala” in Serbia, senatoarea de Iasi, Diana Sosoaca a trimis o scrisoare…

O oră ago

Tentativa de lovitura de stat in Congo. Armata: „Actiunea a fost inabusita in fasa”

Armata congoleza afirma ca a "dejucat o lovitura de stat" duminica dimineata devreme si a…

2 ore ago