Inca un parlamentar JIGNESTE oamenii simpli: „Sunteti PROSTI” – VIDEO

politica

Dupa ce deputatul PSD Claudiu Manda l-a injurat de mama pe un roman din diaspora, iata ca la numai cateva zile distanta un alt parlamentar ii jigneste pe oamenii simpli. Senatoarea ALDE Cristiana Anghel i-a facut „prosti” pe ciobanii care protestau marti in fata Parlamentului.

Cristiana Anghel s-a dus in mijlocul protestatarilor si le-a aruncat in fata ca sunt „prosti”. „Esti prost”, i-a spus senatoarea de mai multe ori unui cioban. „De ce ne jigniti, doamna?”, a replicat unul dintre ciobani.

Ciobanii cer anularea unor prevederi din Legea vanatorii si fondului cinegetic. Astfel, potrivit acestei legi,  ciobanii de la ses pot detine un singur caine de paza la stana, cei de la deal pot avea doi caini, iar cei de la munte trei caini. La articolul 23 legea prevede: „(1) In scopul gestionarii durabile a faunei cinegetice, se interzic: (…) k) permiterea insotirii turmelor si cirezilor de catre caini insotitori al caror numar este mai mare de 3 in zona de munte, de 2 in zona de deal si de 1 la campie; in acest numar se includ si cainii care asigura paza stanei (…)”.

Legea a fost modificata in vara acestui an, dar nu si articolul referitor la cainii care care insotesc turmele sau cirezile. Legea vine acum si cu amenzi de pana la 1.500 de lei, pentru incalcarea prevederilor referitoare la numarul de caini pe care ii pot detine crescatorii de oi.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,

Comentarii: