Inca un parlamentar PSD dispare cu putin timp inainte de motiune. In total sunt patru PSD-isti

actualitate

Deputatul PSD Valeriu Steriu a demisionat din Parlament cu putin timp inainte de votul la motiunea de cenzura, anunta hotnews.ro. Steriu urmeaza sa plece la ANRE.

Steriu este al patrulea parlamentar PSD care dispare din calculele lui Marcel Ciolacu prin care spera sa obtina majoritatea pentru motiunea de cenzura. Ciolacu are nevoie de 233 de voturi pentru a trece motiunea, iar pana duminica seara se baza pe 234.

Ceilalti trei parlamentari PSD sunt Carmen Dan, Catalin Radulescu si Adrian Todor. Ei sustin ca sunt bolnavi sau sunt in izolare.

Carmen Dan a anuntat ca este izolata la domiciliu, dupa ce a intrat in contact cu o persoana infectata. Ea sustine ca are si dovada de la DSP.

„Dupa o saptamana extrem de agitata, cu griji si ganduri de toate felurile legate de starea de sanatate a mamei mele, care in cursul saptamanii trecute a fost testata si ulterior confirmata cu virusul SARS-COV-2, astazi se contureaza a fi o zi de trista amintire, atat din punct de vedere personal, cat, mai ales, politic.

Confirm astfel zvonurile conform carora eu astazi nu voi fi prezenta in Parlamentul Romaniei pentru a vota alaturi de colegii mei pentru motiunea de cenzura impotriva guvernului Orban. In oricare alte conditii, nu cred ca e nevoie sa asigur pe nimeni ca as fi fost acolo. O fractura de mana sau de picior, o raceala mai mult sau mai putin banala sau orice alta problema de acest gen nu m-ar fi oprit sa ajung in Parlament.

Altfel spus, in aceeasi zi in care mama a fost confirmata eu am fost testata, iar rezultatul este negativ. Nu am simptome de niciun fel, doar ca legea imi impune sa stau in autoizolare, lucru pe care il voi respecta!”, a scris Carmen Dan pe Facebook.

In aceeasi situatie se afla si deputatul PSD de Arad Adrian Todor.

Catalin Radulescu „Mitraliera”, celebru pentru dezinformarile lansate in spatiul public, spune ca va absenta la vot pentru ca are bronsita. ”Exista posibilitatea sa nu votez motiunea, fiind bolnav in spital cu criza acuta de bronsita”, a declarat Catalin Radulescu.

Catalin Radulescu este intr-un conflict deschis cu Marcel Ciolacu, pe care il acuza ca este „omul statului paralel”.

Mai mult despre: ,

Comentarii: