Inca un „patriot” care doarme in Parlament: Daniel Ghita de la PSD. In campanie promitea ca va lupta impotriva „tradatorilor de tara” in Parlament

politica

Deputatul PSD Daniel Ghita a adormit in Parlament in conditiile in care el a promis ca merge in Parlament pentru a lupta impotriva „tradatorilor de tara”. 

Ghita a fost surprins dormind in timpul unei sedinte a Camerei Deputatilor. Ghita a fost impus pe listele PSD Ilfov de cuplul Gabriela Firea-Costel Pandele. Ghita a mai candidat si in 2016 pentru Parlament pe listele partidului lui Sebastian Ghita, PRU.

In campania electorala, Ghita a facut numeroase declaratii scandaloase, similare cu cele ale liderilor AUR.

„Daca scade imunitatea, rata mortalitatii este mai mare. Purtand masca, asta se intampla: scade imunitatea!”

„Ne este interzis sa mergem la biserica, ca altfel murim. Este un plan diabolic de dezumanizare! Romania nu mai are barbati, doar fatalai?”

„Nu mai vreau sa vad «sclavii» lui Werner von Sparanghel!”

„Tot fratele doamnei #GabrielaFirea raman! Nu mai vreau GuWerner!”

„Nu votati USRI si neomarxismul de la PNL!”

„Suspendati Presedintele Romaniei! Dosar penal pentru Inalta Tradare!”

„Avem parinti si copiii, nu-i pot lasa pe mana PeNeLe.”

„Carol I n-a iubit poporul roman. Exact identic ca acum Klaus Iohanis.”

„La Timisoara, alegerile au fost fraudate! Nu cred ca au ales USR!”

„La 10 August ati facut drama.”

„Peluzele Steaua si Dinamo ar trebui sa se uneasca si sa va invete o lectie, lasilor!”

„Iohanis va chema: «Iesiti la vot, iesiti sa muriti, sclavilor!». Acum va tinem in casa, sa muriti.”

„Gata cu strainii, care vin sa comande in tara noastra!”

„Nu suntem retarzi, javrelor! Sa se refaca alegerile in Bucuresti!”

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat inainte de alegeri, raspunzand unei intrebari legate de declaratiile lui Daniel Ghita, ca acesta are dreptul la opinie si este „un sportiv respectat”.

„Sa stiti ca Parlamentul trebuie sa reprezinte pe toata lumea. Eu nu stiu ce problema are domnul Ghita, eu nu am auzit lucruri… Are un drept la opinie? Noi ne strangem in Parlament sa gandim cu totii la fel? Nu divergentele duc la progres? Daca am gandi cu totii la fel nu cumva ne-am plictisi?

Sunt ferm convins ca sunt zeci de mii de romani care au parerea domnului Ghita. E adevarat ca majoritatea au parerea domnului Rafila sau a domnului profesor Cercel. Dar toata lumea trebuie sa se regaseasca in Parlament. Ce facem, ii alegem numai pe cei care gandesc numai ca noi sa ne reprezinte? Mi se pare o abordare gresita. Domnul Ghita e un sportiv respectat, avem comisie specializata. Cu sportul o ducem asa bine in Romania? Vi se pare ca se misca lucrurile in sport in momentul acesta?”, a spus Ciolacu la B1 Tv, intrebat cum o sa stea in aceeasi banca in Parlament Alexandru Rafila si luptatorul Daniel Ghita.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: