Inca un semn ca i-a venit sfarsitul lui Dragnea. Seful PSD a fost parasit de cel mai apropiat colaborator

politica

Surse din PSD, citate de g4media.ro, anunta ca Liviu Dragnea a fost parasit pana si de Marian Neacsu, secretarul general al PSD. Neacsu era considerat cel mai apropiat colaborator din PSD al lui Dragnea.

„Marian Neacsu, secretarul general al PSD si unul dintre aliatii – cheie ai lui Liviu Dragnea in ultimii ani, a intors armele impotriva sefului sau si actioneaza in acest moment alaturi de gruparea Paul Stanescu – Mihai Tudose. Printre motivele principale ale schimbarii radicale de pozitie se numara neincrederea in promisiunile lui Liviu Dragnea ca o va pune pe lista de candidati la europarlamentare pe protejata sa, Silvia Claudia Mihalcea, potrivit surselor citate.

In plus, Marian Neacsu ar fi fost deranjat de faptul ca Dragnea l-ar fi banuit ca a cerut diverse favoruri pentru promovarea unor oameni din teritoriu in diverse ministere si institutii guvernamentale. In calitate de secretar general al PSD, Neacsu e responsabil de resursele umane ale partidului”, scriu jurnalistii de la g4media.ro.

Acestia adauga ca Neacsu ar putea fi desemnat presedinte interimar al PSD, pana la urmatorul congres al partidului.

Presa pesedista a anuntat deja ca aproximativ 30 de organizatii PSD ii solicita lui Liviu Dragnea sa demisioneze.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: