Inca un semnatar al motiunii a fost cumparat de PSD. Razvan Cuc ranjeste satisfacut – Video

politica

Deputatul Adrian Dohotaru, fost USR, s-a filmat alaturi de ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, cu o zi inainte de votul la motiunea de cenzura. El ii multumeste lui Cuc pentru ca a eliminat ambarcatiunile motorizate de pe doua lacuri din Cluj.

„Suntem la Ministerul Transporturilor si am luat o hotarare foarte importanta: sa nu mai avem ambarcatiuni motorizate pe Tarnita si Belis Fantanele. De pe hotararea de guvern din 2008, din anexa, vor fi scoase lacurile”, spune Dohotaru.

„Exact asa cum am asumat, astazi lucram la hotararea de guvern si vom adopta hotararea de guvern prin care vom scoate cele doua lacuri pentru ca aceea este o sursa de apa potabila, oamenii au dreptul sa traiasca sanatos si trebuie sa luam masurile care se impun”, a raspuns Cuc ranjind.

„Va multumim, numai bine”, a incheiat Dohotaru.

Dohotaru a confirmat, miercuri, pentru G4Media ca nu va vota motiunea de cenzura. Motivul: nu a primit niciun raspuns la emailul pe care i l-a trimis liderului de grup al deputatilor PNL, Raluca Turcan, in care si-a manifestat nemultumirea fata de faptul ca din textul motiunii de cenzura lipsesc lucruri referitoare la piata muncii si la politicile fiscale si de mediu.

PSD a reusit pana acum sa ii faca pe cinci dintre semnatarii motiunii de cenzura sa se razgandeasca.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: