Inca un tanar ranit la COLECTIV a murit astazi, dupa cinci luni. Avea doar 21 de ani

news

Unul dintre tinerii raniti in urma incendiului din Colectiv a decedat luni, acesta fiind internat la spitalul Floreasca.

Tanarul era ultimul dintre ranitii internati in Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca, iar potrivit medicilor starea sa s-a inrautatit in ultimele zile. Este vorba despre un tanar de doar 21 de ani, din Petrosani.

Seful Sectiei de chirurgie plastica si reparatorie a Spitalului de Urgenta Floreasca, prof. dr. Ioan Lascar, declara pe 2 martie pentru Agerpres ca prognosticul in cazul pacientului ranit in clubul Colectiv, care este inca internat in unitatea medicala, ramane rezervat.

„Din punctul de vedere al leziunilor de arsura as spune ca nu mai conteaza. Pacientul care a fost cel mai grav din lotul nostru – el era decedat la internare – a fost cu stop cardio-respirator resuscitat la internare. A avut o multime de complicatii chiar din start din cauza specificului accidentului. Practic, a parcurs toate complicatiile posibile imaginabile pentru acest tip de traumatism asociat cu arsura complexa, insa am reusit sa trecem peste ele cu eforturi mari. El lupta si noi luptam, dar este prematur sa putem trage o concluzie. A avut si perioade mai bune si perioade mai putin bune. Pacientul se alimenteaza. Prognosticul, ca in cazul oricarui bolnav ars grav, ramane rezervat pana la externare”, afirma pe 2 martie Ioan Lascar.

In urma incendiului din 30 octombrie 2015 din Clubul Colectiv si-au pierdut viata 64 de persoane, dintre care 27 au murit in incendiu, 25 in spitalele din tara si 12 in spitalele din strainatate. Dupa incendiu au fost internati in spitalele din Capitala 147 de raniti.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: